Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Extrovertált lány és introvert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extrovertált lány és introvertált fiú között lehet jó kapcsolat?

Figyelt kérdés
2021. dec. 6. 06:16
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Nem igazán. Míg a fiú otthon szeretne lenni, a lány mindig menne. Ha mindketten vágyuk szerint cselekednek keveset lesznek együtt. Ha meg a lány otthon marad nem lesz teljes a boldogsága, ha meg a fiú megy vele, akkor a fiúnak lesz problémás a helyzet.
2021. dec. 6. 06:25
 2/8 anonim ***** válasza:
22%
Nem, mert introvertált fiú egy lánynak sem kell, még egy introvertáltnak sem.
2021. dec. 6. 08:00
 3/8 anonim ***** válasza:
68%

Tapasztalatból mondom, hogy lehet.

Férfi vagyok, intovertált (De rühellem ezeket a büfé - cihológia szakos kamu kifejezéseket B+.). Munkám miatt sok exoizés sportoló és vállalkozó csajom volt. Mindig találtunk kompromisszumot. A lényeg, hogy a férfi FÉRFI legyen, és előre letisztázni, hogy ki a főnök és mik a szabályok!

2021. dec. 6. 08:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Abban egyetértek a hármassal, hogy nem kéne ennyire véresen komolyan venni ezeket a féltudományos pszichológiai kifejezéseket.

Ez az E-I dolog nem két egymással sarkosan ellentétes tulajdonság, hanem inkább egy skála. A két végét ismerjük (de ha valaki ott helyezkedik el, az olyan extrém, hogy pszichésen nem normális), de közte végtelen számú érték van, így ez az egy betű igazából nem sok mindent árul el egy emberről.

Az életkor sem mindegy, mert fiatalon még lehetnek markáns különbségek, de ha lesz rendes munkahely, házimunka, később gyerek, akkor azért egy korábbi nagy partyállat is könnyen otthonülő lesz, mert a nap mindenkinek csak 24 órából áll. Ezt magamon is megfigyeltem, régebben folyton mentem, most meg örülök hogy lyuk van a seggemen, nemhogy még hetente bulizzak. Nyilván alkalmanként járok, de annyit meg kibírunk külön az amúgy inkább otthonülős párommal.

Szóval a kérdésre a válasz, hogy ne ez alapján az egy kategória próbálj gondolkodni.

2021. dec. 6. 13:33
 5/8 anonim ***** válasza:
92%
Ezeket az intrós fiús kérdéseket , mind ugyanaz az ember írja ?
2021. dec. 6. 14:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Szrintem igen,, mert kiegészítik egymást.
2021. dec. 6. 19:37
 7/8 anonim ***** válasza:
A stílusa az "egyszerű melóshoz" is hasonlít.
2021. dec. 6. 19:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha elfogadják egymás különbségeit, akkor igen. Ez elég nagy agymunka, gyakorlatilag minden cselekvés előtt ezt át kell gondolni. Én nem hiszek benne, én introvertált vagyok, ha ilyen csajom volt, állandóan húzni akart maga világa felé, ami persze egy ideig ment, de nem tudok kibújni a bőrömből, hosszútávon feszültség volt bennem. Valószínűleg ugyanez fordítva.
2021. dec. 7. 11:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!