Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Introvertáltabb emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Introvertáltabb emberek között kevesebb a megcsalás?

Figyelt kérdés
Akik csendesebbek társaságban, nincs annyi barátjuk, haverjuk, ismerősük, nem járnak annyi helyre, szeretnek sokszor elvonulni és egyedül lenni, a kommunikációjuk nem annyira magabiztos, mint az extrovertáltaknak. Az ilyen emberek kisebb eséllyel csalják meg a másikat, mert kevesebb lehetőségük is adódik közvetve és közvetlenül?
2023. jún. 22. 17:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
15%
Jó vicc
2023. jún. 22. 17:27
 2/15 A kérdező kommentje:
Folytasd, nincs karakterkorlát, hogy ne tudnád kifejteni a gondolataidat.
2023. jún. 22. 17:33
 3/15 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ez igaz.
2023. jún. 22. 17:42
 4/15 anonim ***** válasza:
77%

"Csendes víz partot moss, alamuszi nyuszi nagyot ugrik!"

Szerinted ezek mit jelentenek?

(Nem az első vagyok)

2023. jún. 22. 17:42
 5/15 A kérdező kommentje:
4. Egyszavas, egyszerű, világot sokat gondolkodni nem akaróknak megmagyarázni akaró közhelyek? Amikből mindből van egy, de ugyanannak az ellenkezőjéről szóló is.
2023. jún. 22. 17:50
 6/15 anonim ***** válasza:
76%
Azért ez igaz ha csak szétnézek ismerősök között.
2023. jún. 22. 17:55
 7/15 anonim ***** válasza:
54%

Ezek nem közhelyek, ezek a valóságból merítkeztek, nem azt jelenti, hogy 100%-ban az összes introvertráltra igaz, de azt se, hogy egyik intro se fél lépre.

Attól, hogy nem jár sehová csak dolgozik és nincsenek barátai attól még a kollégával félrekúrhat nyugodtan.

Arról nem is beszélve, hogy kevered a szezont a fazonnal, mert akinek nincs egy db barátja se, meg otthon ül napról napra az nem introvertrált hanem antiszociális egyén.

Az intronak van minimum egy-kettő barátja és velük eljár pl túrázni, vagy jogázni, horgászni és csalhatja a párját ágyba-főbe, ha olyan gusztustalan hányadék.

2023. jún. 22. 18:02
 8/15 anonim ***** válasza:
16%
Nem. Semmi köze a szexuális élethez.
2023. jún. 22. 18:07
 9/15 anonim ***** válasza:
80%

Introvertáltan is simán felmész tinderre, ha valaki mással akarsz lenni a párodon kívül. Mivel kapcsolatban vagytok, ő valszeg nem fog tinderezni, és nem jön rá. És ha pl más városban vagy, akkor a párod ismerősei se fognak rájönni.

Ps: igen, tapasztalatból beszélek, mint introvertált. Itt most nem az erkölcsi hátteret kell nézni (megbántam), hanem a kérdésre válaszoltam.

2023. jún. 22. 20:14
 10/15 anonim ***** válasza:
87%

Párommal mindketten introvertaltak vagyunk, nem szeretjük a nagy tarsasagot, a sok embert. Az a 2-3 baratunk suli ota, 20+ éve megvan.

Nekem sok kapcsolatom volt, es sajnos sokszor csaltam is. Neki en vagyok a masodik, es atom hűseges volt az előzőhöz is.

Szoval erről ennyit. De volt olyannal kapcsolatom mint amit #4 ir, csendes, sehova se járó, aztán puff. Szemrebbenes nelkül rám hajtott.

2023. jún. 22. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!