Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Introvertáltabb emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Introvertáltabb emberek között kevesebb a megcsalás?

Figyelt kérdés
Akik csendesebbek társaságban, nincs annyi barátjuk, haverjuk, ismerősük, nem járnak annyi helyre, szeretnek sokszor elvonulni és egyedül lenni, a kommunikációjuk nem annyira magabiztos, mint az extrovertáltaknak. Az ilyen emberek kisebb eséllyel csalják meg a másikat, mert kevesebb lehetőségük is adódik közvetve és közvetlenül?
2023. jún. 22. 17:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%

Férfiakra igaz jobban.

Nőkre akkor is ráhajtanak, ha zárkozottabbak.

2023. jún. 22. 22:31
 12/15 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem igen, de nem amiatt, hogy nem el akkora társasági életet.

Az ismerőseim közül az introvertaltak azok, akik empatikusabbak, gyakrabban és mélyebben bele gondolnak mások helyzetébe, szerintem ezért lehet kevesebb megcsalas.

De nem tudom, hogy tényleg alapvetően kevesebb e a meg csalások száma, ha mégis, akkor én a fenti okra tippelnék.

2023. jún. 22. 22:32
 13/15 anonim ***** válasza:
82%
Én az vagyok éx tuti nem csalnam meg a pàromat. Eleve nehezen találok valakit, akivel kölcsönös a vonzalom és el tudom képzelni a jövőmet. Meg amúgy sem vonzó nekem, hogy megcsaljak valakit. Ha nem szeretem, akkor inkább leszek szingli. Ha már valakit meg akarnék csalni, az már egy olyan kapcsolat, amit nem èrdemes fentartani.
2023. jún. 23. 00:32
 14/15 anonim ***** válasza:
46%
sanszosabb
2023. jún. 23. 00:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Jó magam introvertált vagyok. Csupán 1-2 hosszab kapcsolatom volt, ezen kívül 2 kalandom (mikor szingli voltam). Nem tartom magam csúnyának, sőt mondhatni átlag +1, de mivel intro vagyok keveset járok el, nem írkálok random emberekre. A munkahelyemen is tartom a távolságot többnyire. Szerintem ha extrovertált lennék, többet eljárnék jóval több esélyem lenne csajozásra (ill. megcsalásra). De nincs, így nem csalok és nem is teszek érte, hogy csaljak...
2023. jún. 26. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!