Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szerelmes a sógorába! Borítsam a bilit?
Gyerekkori barátnők vagyunk, és most jöttem rá hogy klinikai eset. Szerelmes volt egy pasiba, (aki nem mutatott érdeklődést iranta) és összejött a srác bátyjával. Akkoriban volt egy kósza gondolatom, hogy ez nem őszinte, de elhessegettem. Ez már 6 éve történt. És most vallotta be nekem, hogy mindezt azért csinálta hogy a srác közelében legyen és elhódítsa. (Ami esélytelen, mert full szerelmes a feleségébe) De a barátnőmet ez nem érdekli, képes lesz leélni az életét ebben a rögeszmében, hogy ő egyszer megszerzi.
Szóljak a pasijának, sógorának, feleségének?
Tudom hogy ne keverjem az ő életük, de ha most borul a bili akkor talán még lesz esélye az életben normális kapcsolatra családra. De így ebben a felállásban csak elszúrja az életét és ki kellene zökkenteni.
De egy kicsit meg is vagyok rémülve tőle. Hogy épeszű ember ilyet nem csinál és sztem pszihcopata.
Tehát Te nő vagy és a barátnődről írsz (mert barátnőt férfiként is írhatsz, nem mindegy).
Én a helyedben a barátnőddel beszélnék és nem borítanék, ez nem a Te dolgod. Egyébként ilyenkor szokott a "borító" szokott kellemetlen helyzetbe kerülni.
Én csak megszakítanék vele mindenféle kapcsolatot,letiltanám mindenhonnan.
Az ilyen tényleg egy pszichopata
pontosan, téged fognak hülyének nézni.
tegyük fel vázolod a szitut a srácnak
szerinted csak így bemondásra elfogja neked hinni hogy 6éve csak azért van vele a barátnője mert szerelmes az öccsébe és a közelében szeretne lenni?
téged fognak klinikai esetnek nyilvánítani, esetleg még az is megfordulhat a srác fejében hogy szeretnél tőle valamit azért próbálod ellehetetleníteni a kapcsolatukat.
köszi igazatok van, hogy én leszek a szar, ha vázolom a szitut. Kivéve ha valóban hangrögzítőre veszem.
Hogy tud ennyit színlelni? A nők mindenre képesek (mondom ezt nőként), de az elmebeteg nők még annál is többre.. Most mesélte el azt is, hogy pár éve szerelmet vallott a sógorának ittasan, de aztán kimagyarázta, hogy csak poénkodott...
Viszont azért érezném korrektnek ha borítanék, mert elkezdte fúrni a sógora házasságát. A csajról terjeszt dolgokat a férjnek. Teljesen mindegy hogy igaz-e vagy sem, de a szándék a lényeg... hogy éket verjen közéjük.
Ha a bnőm oldalát nézem akkor meg ki kellene rángatnom ebből a lehetetlen helyzetből, mert nem áldozhat be több évet erre.
#5 vagyok
Én azt mondom erre az utolsóra amit írtál hogy itt már tényleg kell az a hangrögzítő xdd
Hajrá!
hát
nem tudom mennyire vagytok jóban, de ez ahogy olvasom nem egy friss barátság, én képtelen lennék így alátenni egy gyerekkori barátomnak.
elmondanám neki a véleményem a dologról, de eszembe nem jutna odamenni a párjához és borítani a bilit, semmi közöm az egészhez.
bár nekem az is fura hogy ennyi idő után jösz rá hogy milyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!