Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Van itt olyan aki harmadik egy kapcsolatban de imádja a pasit és szerelmes bele? Mit lehet tenni hogy az enyém legyen és ne menjen vissza mindig a nőjéhez???
Figyelt kérdés
2022. nov. 20. 13:07
1/37 anonim válasza:
Üsd ki a másikat, iratkozz be karatéra először.
2/37 anonim válasza:
Semmit. Te csak mellékág vagy. Az érdek és / vagy a szerelem meg ott.
3/37 anonim válasza:
Attól, hogy valaki néha bicajjal jár, még nem fogja eladni a kocsiját.
Te vagy a bicaj.
4/37 anonim válasza:
Én eladtam a kocsimat és bicajjal járok.
5/37 anonim válasza:
#4 De a metaforákhoz továbbra sem értesz.
6/37 anonim válasza:
Van olyan helyzet mikor semmit sem tehetsz.
Ha a srácnak nincsenek érzései irányodban, csak a szex kell belőled akkor esélytelen hogy több legyen. Ezt neked kell tudnod.
7/37 A kérdező kommentje:
4#es hogy sikerült ezt a döntést meghozni?
2022. nov. 20. 13:13
8/37 anonim válasza:
Egy budapesti lakást nem fogsz azért eladni, hogy beköltözz a balatoni nyaralódba. Néha jó ott lenni kikapcsolódni, de az életed a saját lakásodban éled.
Most írd azt, hogy te már a balatoni nyaralódban laksz, életvitelszerűen.
9/37 anonim válasza:
Mert a kocsit nem használtam. Állandóan bicajjal mentem akkor is mindenhová, és így eladtam, egyelőre ez így jó.
10/37 A kérdező kommentje:
Akkor mégiscsak van remény
2022. nov. 20. 13:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!