Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak, ha truly, madly,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha truly, madly, deeply szerelmesek vagytok, de a szerelmetek valamilyen okból nem akar veletek szexelni, kibirjátok szex nélkül, vagy félreléptek? ^^

Figyelt kérdés

Azért érdekel főleg a férfi szemszög, vélemény, tapasztalat, mert a szexuális étvágy erősebb, magasabb (átlagban, persze vannak kivételek).

Példának okáért, ha egy nő (minimum jön be, értsd inkább csak ürítésre szolgálna) kelleti magát ellenálltok vagy belecsaptok a lecsóba úgymond?

2022. dec. 13. 15:26
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pár hetet, ne adj Isten pár hónapot mindenki kibír egy olyan emberért, aki számít neki. Szülés után pl. 6 hétig nem lehet szexelni, de akár hosszabb is lehet ez az idő valakinek. Ha ezt valaki felnőtt létére nem képes felfogni, hogy lehetnek az ember életében olyan időszakok, amikor akár egészségügyi akár más okokból nem tud szexelni, az egy éretlen ember, és nem való neki hosszú távú, komoly párkapcsolat.
2022. dec. 13. 15:39
 2/55 A kérdező kommentje:

Tegyük fel nem egészségügyi gondjai vannak, inkább eltér a libidó.

Akkor mi történik? :)))

2022. dec. 13. 15:41
 3/55 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell beszélni. Kompromisszumot kell találni. Többféle libidó létezik, mindenkiben máshogy ébred fel a szexuális vágy. A lényeg, hogy támogatni kell a másikat.
2022. dec. 13. 15:46
 4/55 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg vannak olyan eü. gondok, amik nem látszódnak. Lehet valakinek mentális betegségek miatt is túl alacsony vagy pont hogy túl magas a libidója, de pl. a fogamzásgátló tabi is okozhat alacsony libidót.
2022. dec. 13. 15:47
 5/55 A kérdező kommentje:

Persze, én ezt értem.

De nem ez a kérdés hanem, hogy

ellen tud-e állni, mert nincs szex és az a másik nő meg pont az ellentéte lenne, mivel alig várná, hogy mikor kerülne sor együttlétre.

2022. dec. 13. 15:50
 6/55 anonim ***** válasza:
30%
Leírom én hogy gondolom: együtt vagyok a párommal. jelenleg napi 1 mindig van, néha több. Ha hirtelen ez átváltozik heti 1re, egy darabig bírom. Pár hónapig ok, de az, hogy hosszútávra így maradjon, holott azért (is) jöttem össze vele, mert ekkora az étvágya, az nem. Lehet tenni a szépet, meg ígérgetni, de évekig ezt nem bírnám, hogy heti 1, mikor a napi (legalább) 1 hez vagyok szokva. 30f
2022. dec. 13. 15:55
 7/55 A kérdező kommentje:
#6-os kösz az őszinte választ.
2022. dec. 13. 16:05
 8/55 anonim ***** válasza:
100%

De ez a napi egy is olyan, hogy ez nem tartható hosszú távon, maximum 1-2 évig, mert utána beáll a normális libidó, ha vége a rózsaszín ködnek, és onnantól kezdve mondjuk a heti 2-3 tök normális.

Kérdező, a válaszom az, hogy ez döntés kérdése. Ha neki fontosabb a szex, vagyis az, hogy a saját szexuális igényei ki legyenek elégítve, mint az, hogy téged megtartson és ne bántson meg, akkor félre fog lépni.

2022. dec. 13. 16:08
 9/55 anonim ***** válasza:
31%
néha azért van szex?
2022. dec. 13. 16:12
 10/55 A kérdező kommentje:

Utolsó nem rólam van szó, ez a kérdés ihletet meg, kíváncsi vagyok egy felnőtt férfi gondolkodásmódjára.

https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ke..

2022. dec. 13. 16:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!