Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha olyan betegsége lenne a párotoknak/szerelmeteknek, ami miatt nem tudnátok szexelni, együtt maradnál vele?
H ha tenyleg nem lehet kezelni akkor nem. No vagyok es a szex szerves es fontos resze az ember eletenek es parkapcsolatanak. En sem varnam el h ellenkezo esetben velemaradjon.
Gondolom (joggal) a nyitott kapcsolat reszerol meg nem mukodne.
Milyen betegség?
Ha mondjuk egy adott hétig/hónapig nem tudnánk akkor természetesen kitartanék és eszembe sem jutna, hogy ne maradjak vele együtt. Az viszont már más kérdés, hogy véglegesen lemondjon egy egészséges ember a szexről. Ezt nem hiszem, hogy meg tudnám tenni.
Ha mondjuk műtét után nem tudunk egy ideig, akkor addig kibírom.
Ha pl. aszexuális, akkor eleve össze se jövök vele.
Voltam ilyen kapcsolatban.( havi 1-2 alkalom már sikernek volt elkönyvelhető)
Nem az a vacak benne, hogy "nem tud" kielégíteni, vagy az, hogy hianyom van- elvégre felnőtt nő ezt meg tudja oldani egyedül is, hanem a bűntudat részemről, hogy hiába próbálok megértő lenni, többet akarok, mint amire ő képes.
Az, hogy folyton jó képet kellett vágnom hozzá, mivel nem akartam, hogy ő rosszul érezze magát emiatt.
Hosszú távon elég lélekölő, skizofrén érzés, ilyet többet nem szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!