Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha olyan betegsége lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha olyan betegsége lenne a párotoknak/szerelmeteknek, ami miatt nem tudnátok szexelni, együtt maradnál vele?

Figyelt kérdés

2018. szept. 17. 18:54
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
57%
NEM
2018. szept. 17. 20:50
 22/40 anonim ***** válasza:
73%

Vele maradnak persze nem hagynam el

ha tenyleg betegseg nem hagynam el a ferjem

de!!

gondolom nem birnam igy felrekacsintgatnek

huseget nem igernek de igen velemaradnak!

2018. szept. 17. 21:12
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerelmes vagyok a páromba. Imádunk szexelni, de nem kérdés, hogy akkor is vele maradnék, ha nem menne többé. Minden jó vele, még a csend is, úgyhogy ha a szex nem is, de a többi megmarad!
2018. szept. 17. 21:14
 24/40 anonim ***** válasza:
94%

Ulyen kapcsolatban éltem 16 évig. Depressziós volt, és bipoláris.

Ő csalt meg és hagyott el.

Nem maradnék ilyenben még egszer.

2018. szept. 17. 21:19
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
Én most szültem, tehát nálunk most “miattam” nincs szex. Hiányzik, de el nem tudnám képzelni, hogy bármilyen okból mással szexeljek. Ha a párommal nem lehetne én aszexuálissá válnék :D komolyan, nem tudok ránézni másra...
2018. szept. 17. 21:51
 26/40 anonim ***** válasza:
20+1 Én is.
2018. szept. 17. 22:03
 27/40 anonim ***** válasza:
51%

A szex bárkivel játszható szexuális töltetű játék. a szeretkezés, két olyan ember közötti hasonló játék, akik nagyon-nagyon szeretik egymást.

Ha valakinek kiveszik a sikítóját komplett, ha szereti a férjét, tud még popóval, szájjal örömöt okozni neki.

Ha egy férinek ellövik a csunyáját a háborúban, még az ujja és a nyelve megmarad! Nekem a hozzászólások nagyobbil része úgy festett, hogy mit lehet még hozzátenni a problémához?

De probléma van elég. A megoldásokkal kell foglalkozni!

Ne kis problémákból gyártsatok nagyokat.

(Arra ott van viktor, meg a migráncsai) :-)

2018. szept. 17. 22:08
 28/40 anonim ***** válasza:
40%
Gondolkozzunk el ezen, minden nap melo utan es este rejszolnom kene. Most is ezt csinalom. Mi a külömbség? Hat az hogy igy legalabb ott a remeny hogy ez majd megvaltozik. Semmikepp se jonnek ossze ilyen novel.
2018. szept. 17. 22:20
 29/40 anonim ***** válasza:
83%

9-nek igaza van.

Most még együtt maradsz vele, de térjünk rá vissza öt év múlva.

Nekem férfiként volt, hogy párkapcsolat híján évekig nem volt szex. Egyéjszakások kialakításához nem vagyok elég belevaló, aztán egy-kettő mégis sikerült, de nem tetszett. Nem az aktus volt rossz, hanem utána nagyon kiábrándító volt elfordulni a másiktól és aludni, vagy éppen hazamenni, de a legszarabb az volt, amikor bár csinált reggelit is a csaj, de szépen lehúzta az ágyneműt, pont láttam mielőtt elmentem...

Visszatérve: nagyon rossz volt akár 1-2 évig is szex nélkül. Itt pedig egy életről beszélünk úgy, hogy konkrétanott van melletted 0-24-ben egy ellenkező nemű ember, akit szeretsz és kívánsz. Szóval egyáltalán nem egyértelmű az, hogy kitartana mellette mindenki, aki itt most hirtelen felindulásból ezt írja.

2018. szept. 18. 06:18
 30/40 anonim ***** válasza:
83%

Nő vagyok, biztosan nem maradnék ilyen férfival, akkor sem, ha szeretem.. szenvednék és hibáztatnám akaratomon kívül, az én frusztrációm pesig megmérgezné a kapcsolatot.

Voltam már így, egy évet bírtam. A végére szinte már gyűlöltem a srácot, amiért folyamatosan élvezetet és kielègülést kellett tettetnem ès rávennem magam az újabb nem kielégítő együttlétre.

Aki azt mondja igen, az sosem élt még át hasonlót..

Impotens férfit soha, de még csak merevedési zavarosat sem vállalnék be.

Ha pár hónapnál tovább tart a merevedési zavar, szakítanék.

Mondom ezt úgy, hogy majd 3 évig voltam már szex nélkül egyedül. Az kibírható volt. Viszont, ha ott van más is, akkor nem csak a saját problémád van, hanem az övé is. És rohadt nehéz hosszútávon megértőnek lenni, ha a problémád megoldása az övétől függ, pláne, ha rád is keni, mert lelki eredetű és úgy érzi, meg kell felelnie neked.

2018. szept. 18. 09:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!