Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítségre lenne szükségem!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tamara1406 kérdése:

Segítségre lenne szükségem! Beleszerettem egy nálam 3 és fél évvel fiatalabb srácba. És ő is belém. Együtt vagyunk most. Ti mit gondoltok erről? Egy pár vélemény jól jönne, hogy tudjam mire is számíthatunk! 20/l

Figyelt kérdés

2018. szept. 5. 00:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
57%
Semmit. Mit kéne gondolnunk? Valószínűleg gyerekes vagy ezért keresed egy tini társaságát. Csak te gondolom már túl vagy az érettségin és kezdenéd az egyetemet és a komolyabb dolgokat, addig ő még pár évig henyél a gimiben. Hosszútávon nem szoktak ezek működni, de te érzed.
2018. szept. 5. 00:14
 2/15 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem járj vele, ha megmarad a szerelem, akkor nagyon jó, hogy ilyen fiatalon összejöttetek, ha elmúlik a szerelem, akkor milyen jó, hogy egy élménnyel gazdagodtatok. Belehalni egyikőtök sem fog:))

Vagy a fiú érett, vagy te vagy egy kissé gyermeteg még, hogy egyáltalán ez a szerelem kialakulhatott. De mindenképp megéri, addig is boldogok vagytok mig szerelmesek vagytok. Vigyázz terhes ne legyél! Az uuultragáz lenne viszont.

2018. szept. 5. 00:16
 3/15 anonim ***** válasza:
95%
Nincs ezzel gond, még fiatalok vagytok nagyon, éljetek, tapasztaljatok hisz abból tanul az ember.
2018. szept. 5. 00:56
 4/15 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem rendben van. Ez a korkülönbség belefér, nem vészes. Legyetek boldogok!
2018. szept. 5. 01:03
 5/15 anonim ***** válasza:
94%
amúgy végülis sacc/kb egy korosztály vagytok. Úgyhogy majd elsimulnak ha most még fedeztek is fel valami különbséget. Hát ha ti valóban egymásnak vagytok teremtve, majd összecsiszolódtok. Ha kölcsönösen szeretitek egymást, ne hagyd elúszni ezt a dolgot, hanem éljetek meg mindent -énszerintem.
2018. szept. 5. 01:05
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
*mármint, amikor mind a ketten készen vagytok rá. És úgy érzitek mind a ketten ott az alkalom és jó lesz, és akarjátok is, tehát mindenével együtt éljétek meg a szerelmet, mert nagyon felemelő érzés; és csak 3 év van közöttetek, ez úgy látszik, szemlátomást nem egy áthidalhatatlan dolog, hiszen egymásba szerettetek. Gondolom akkor meg is értitek egymást , egymás lelkivilágát, gondolkodásmódját; gondolom tetszik is nektek egymás gondolkodásmódja pl.
2018. szept. 5. 01:07
 7/15 anonim ***** válasza:
14%

*ott tényleg magára a szerelemre gondolok, de minden elemével nyugodtan:)

Amúgy bocsi,ha túl sok kommentbe írtam, külön jutottak eszembe:)

2018. szept. 5. 01:08
 8/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget! És nem magamat akarom védeni ezzel, mert volt egy válaszban, hogy vagy ő túl érett, vagy én vagyok gyermeteg, de ez fogott meg leginkább benne, hogy úgy érzem érettebb, mint a 25 éves exem, akivel két és fél évet voltam. Szóval, úgy érzem, hogy vele könnyebben meg tudom beszélni a problémáimat, számíthatok rá, és önmagam maradhatok.
2018. szept. 5. 02:21
 9/15 anonim ***** válasza:
61%

Az exem is ennyivel volt fiatalabb nálam, pont 20 éves koromban jöttünk össze. Eleinte nagyon érettnek meg életem legjobb döntésének tűnt. Nem így volt, és ez hosszú hónapok alatt derült ki.

A mai eszemmel már biztosan nem mennék bele. Elég megalázó, hogy te már egyetemre jársz vagy dolgozol, ő meg a gimiben csücsül 11. osztályban. Te tudsz keresni magadnak is pénzt, ő meg az anyuéktól kapott zsebpénzből él. A veled egykorú férfiak kiröhögnek, hogy csak egy gyereket tudtál felszedni.

Egy 15 éves tinilány illene hozzá, nem egy 20 éves felnőtt nő.

2018. szept. 5. 03:13
 10/15 anonim ***** válasza:
72%

Nincs ezzel semmi baj, ha fordítva lennének a nemek, mindenki azt írná, hogy ideális.

Ebben a korban amúgy sem biztos, hogy a kapcsolat örökké tart, akkor se, ha ő 27 lenne. Ha meg mégis, akkor mindenkire rácáfoltok. Ismerek olyat, ahol az ilyen szerelemnek házasság lett a vége, és 30 felett az a 3 év végképp nem jelent náluk semmit.

2018. szept. 5. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!