Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítségre lenne szükségem! Beleszerettem egy nálam 3 és fél évvel fiatalabb srácba. És ő is belém. Együtt vagyunk most. Ti mit gondoltok erről? Egy pár vélemény jól jönne, hogy tudjam mire is számíthatunk! 20/l
Szerintem járj vele, ha megmarad a szerelem, akkor nagyon jó, hogy ilyen fiatalon összejöttetek, ha elmúlik a szerelem, akkor milyen jó, hogy egy élménnyel gazdagodtatok. Belehalni egyikőtök sem fog:))
Vagy a fiú érett, vagy te vagy egy kissé gyermeteg még, hogy egyáltalán ez a szerelem kialakulhatott. De mindenképp megéri, addig is boldogok vagytok mig szerelmesek vagytok. Vigyázz terhes ne legyél! Az uuultragáz lenne viszont.
*ott tényleg magára a szerelemre gondolok, de minden elemével nyugodtan:)
Amúgy bocsi,ha túl sok kommentbe írtam, külön jutottak eszembe:)
Az exem is ennyivel volt fiatalabb nálam, pont 20 éves koromban jöttünk össze. Eleinte nagyon érettnek meg életem legjobb döntésének tűnt. Nem így volt, és ez hosszú hónapok alatt derült ki.
A mai eszemmel már biztosan nem mennék bele. Elég megalázó, hogy te már egyetemre jársz vagy dolgozol, ő meg a gimiben csücsül 11. osztályban. Te tudsz keresni magadnak is pénzt, ő meg az anyuéktól kapott zsebpénzből él. A veled egykorú férfiak kiröhögnek, hogy csak egy gyereket tudtál felszedni.
Egy 15 éves tinilány illene hozzá, nem egy 20 éves felnőtt nő.
Nincs ezzel semmi baj, ha fordítva lennének a nemek, mindenki azt írná, hogy ideális.
Ebben a korban amúgy sem biztos, hogy a kapcsolat örökké tart, akkor se, ha ő 27 lenne. Ha meg mégis, akkor mindenkire rácáfoltok. Ismerek olyat, ahol az ilyen szerelemnek házasság lett a vége, és 30 felett az a 3 év végképp nem jelent náluk semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!