Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem párom legjobb haverjába a közös nyaralás alatt? Most mit tanácsoltok nekem?
Nem tennék semmit sem. Felfognám a helyzetet és ha szereted a párod, akkor nincs utána "de". Ha pedig nem szereted annyira, hogy megálld a vonzalmat, akkor hagyd el mindkettőt. Nem érdemli meg egyetlen ember sem, hogy a párkapcsolatával együtt a legjobb barátságát is hazavágd, mert viszket lent. Ez nem játék!!!
Megtetszett? És akkor mi van? Elvek? Gerinc? Tisztelet? Megbízhatóság? Nyisd ki a szótárat és szemedet is!
N34
Semmit, hagynám leülepedni ezt a buta kis fellángolást. Mert az.
Ha amúgy jól müködik a párkapcsolatom, hosszútávra tervezünk, akkor nem dobnám el egy ennyi miatt. Hosszútávú kapcsolatban megtörténik az ilyen, hagyni kell elmúlni, ha amúgy elvagy köteleződve a párod mellett és szeretitek egymást.
Persze még fiatal vagy, ha úgy érzed nem tudnál kitartani mindig a jelenlegi párod mellett, akkor nem kell erőltetni.
Ez egy jó kezdet a szerelemhez, de még közel sem az.
Én is megijedtem 1x, hogy beleszerettem az edzőtársamba, mert sokat gondoltam rá, és nagyot dobbant a szívem amikor véletlen vele találtam magam szembe az utcán. Leredukáltam a találkozásokat, áttettem az edzéseket, amikor ő nem volt ott, de így is ott volt a fejemben (és semmi nem indokolta a vonzalmat, nem közeledett, átlagos külsejű, nem poénkodtunk egymással többet mint mással...stb)
Aztán ki kellett mennem külföldre a párommal. A kint töltött idő alatt 1x sem gondoltam rá. Mikor visszajöttem akkor tűnt fel, mert itthon megint rá gondoltam.
Szóval én arra jöttem rá, hogy marhára unatkozok így kombinálok feleslegesen. Most megint tele van táblázva a az életem, így nincs kapacitásom ilyen hülyeségekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!