Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítségre lenne szükségem! Beleszerettem egy nálam 3 és fél évvel fiatalabb srácba. És ő is belém. Együtt vagyunk most. Ti mit gondoltok erről? Egy pár vélemény jól jönne, hogy tudjam mire is számíthatunk! 20/l
Hát, most még elèg fiatal-- :/ Egy gyerekkel vagy együtt szóval-- :/
(Mondom úgy, hogy el sem tudtam volna képzelni, hogy én összejöjjek egy nálam fiatalabbal, erre 25 èvesen született meg az első gyerekünm a 22 éves párommal...)
Ez az érett, nem érett, koraérett, stb egy hüllleség.
Hol, ki méri, hol van levezetve? Sehol. Két ember szereti egymást, kijönnek egymással, kész ennyi. Mi lesz pár év múlva, azt soha senki nem tudja előre. Teljesen mindegy, 3 év plusz, minusz, nem tudni.
Azért szerintem más egy 25 éves nő meg egy 22 éves férfi kapcsolata, ahol mind a ketten felnőttek (testben, lélekben, jogilag), mint egy felnőtt nőnek egy középiskolás gyerekkel dugatnia magát.
A kategória neve is "Felnőtt kapcsolatok", egy 17 éves gyereknek pedig a "Tini párkapcsolatok"-ban lenne a helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!