Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha truly, madly, deeply szerelmesek vagytok, de a szerelmetek valamilyen okból nem akar veletek szexelni, kibirjátok szex nélkül, vagy félreléptek? ^^
Azért érdekel főleg a férfi szemszög, vélemény, tapasztalat, mert a szexuális étvágy erősebb, magasabb (átlagban, persze vannak kivételek).
Példának okáért, ha egy nő (minimum jön be, értsd inkább csak ürítésre szolgálna) kelleti magát ellenálltok vagy belecsaptok a lecsóba úgymond?
Én mikor szűz voltam és nagyon odáig voltam egy csajért, akkor úgy alakult, hogy csókolóztam egy másik lánnyal, meg egy kis tipi-tapi volt. Aztán leállítottam, hogy nekem ez nem megy.
Aztán valójában lehet csak besz.ri voltam, mert nem volt még tapasztalatom.
Ezt félretéve én úgy gondolom, hogy ha pl. valaki most tetszene,de nem lennénk együtt, vagy csak plátói lenne stb. akkor menne a szeretkezés más nővel. Ha viszont szerelmes lennék és együtt is lennék a csajjal (de mondjuk még csak csókig jutnánk), na akkor már szerintem nem. Emlékszem, hogy a mostani párommal az elején pont beköszöntött a Covid. Volt, hogy 2 hét eltelt és nem is maszturbáltam, mert csakis ő érdekelt. Ki bírtam várni. Amikor pedig utaztam hozzá akkor egyetlen csajt sem néztem meg az utcán. Egyszerűen hidegen hagyott minden, csak ő érdekelt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!