Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak, ha truly, madly,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha truly, madly, deeply szerelmesek vagytok, de a szerelmetek valamilyen okból nem akar veletek szexelni, kibirjátok szex nélkül, vagy félreléptek? ^^

Figyelt kérdés

Azért érdekel főleg a férfi szemszög, vélemény, tapasztalat, mert a szexuális étvágy erősebb, magasabb (átlagban, persze vannak kivételek).

Példának okáért, ha egy nő (minimum jön be, értsd inkább csak ürítésre szolgálna) kelleti magát ellenálltok vagy belecsaptok a lecsóba úgymond?

2022. dec. 13. 15:26
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
91%
#21 szerintem akkor írj ki egy másik kérdést, hogy "ti, akik csaljátok a feleségeteket, hogy éreztek iránta?" vagy hasonló
2022. dec. 13. 19:48
 22/55 anonim ***** válasza:
89%
(bocs, #20-ra írtam)
2022. dec. 13. 19:48
 23/55 anonim ***** válasza:
100%

Én mikor szűz voltam és nagyon odáig voltam egy csajért, akkor úgy alakult, hogy csókolóztam egy másik lánnyal, meg egy kis tipi-tapi volt. Aztán leállítottam, hogy nekem ez nem megy.

Aztán valójában lehet csak besz.ri voltam, mert nem volt még tapasztalatom.

Ezt félretéve én úgy gondolom, hogy ha pl. valaki most tetszene,de nem lennénk együtt, vagy csak plátói lenne stb. akkor menne a szeretkezés más nővel. Ha viszont szerelmes lennék és együtt is lennék a csajjal (de mondjuk még csak csókig jutnánk), na akkor már szerintem nem. Emlékszem, hogy a mostani párommal az elején pont beköszöntött a Covid. Volt, hogy 2 hét eltelt és nem is maszturbáltam, mert csakis ő érdekelt. Ki bírtam várni. Amikor pedig utaztam hozzá akkor egyetlen csajt sem néztem meg az utcán. Egyszerűen hidegen hagyott minden, csak ő érdekelt

2022. dec. 13. 22:35
 24/55 A kérdező kommentje:
Ahh, utolsó ez szép. :)
2022. dec. 14. 09:39
 25/55 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ miért. Volt olyan hogy a párom beteg volt és nem szabadott szexelni (olyan betegsége volt, aminél fájt volna neki és az egészségének is rosszat tesz). Ekkor kb 2-3 hónapig nem szexeltünk, de eszembe sem jutott félrelépni, teljesen megértettem, az volt a legfontosabb akkor, hogy ő meggyógyuljon és neki jó legyen. Ha csak random nem akarna szexelni és megbeszélni sem tudnánk, akkor sem csalnám meg, mert szerintem az a legnagyobb gerinctelenség, de szakítanék és megpróbálnék tovább lépni.
2022. dec. 15. 20:21
 26/55 anonim ***** válasza:
11%
#25 és ilyenkor szája sincs?
2022. dec. 15. 21:26
 27/55 anonim ***** válasza:
73%
#26 az az én fogalmaim szerint maximum előjáték
2022. dec. 15. 21:56
 28/55 anonim ***** válasza:
13%
#26 és szerinted az ugyanaz mint a szex?
2022. dec. 15. 22:27
 29/55 anonim ***** válasza:
22%
#27 és 28. Több mint a semmi! Ha pedig elmégy a férfi, akkor eleve nem csak előjáték
2022. dec. 15. 22:51
 30/55 anonim ***** válasza:
15%
ha beleélvezel a szájába, lenyeli, és megköszöni, az már szerintem nem előjáték, de te tudod
2022. dec. 15. 23:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!