Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha ezt mondaná a szerelmetek a
fogamzásgátlás kapcsán?
Nem mindegy mi mit szólunk? Neked kell vele élned, vagy szakítanod! :) Itt nem ér semmit a tanács! Egyik ember menne, a másik maradna!
2021. máj. 24. 18:45
Felnőtt nő és el tudja dönteni, hogy mit enged a testének és mit nem. Olyan férfival kell lennie, aki ezt elfogadja és nem próbál beleugatni.
Mondom ezt úgy, hogy én tablettát szedek.
2021. máj. 24. 18:46
Ezt a hozzáállást várom el a bnőmtől.
Amíg nem akarunk gyereket, addig be se dugom óvszer nélkül.
Felelősségteljes FÉRFI így gondolkodik!
2021. máj. 24. 18:52
Sosem dugok gumi nélkül. SOHA. Így nekem megfelel, 1 feltétellel. Ha kiszakadna/lecsúszna, akkor bevesz egy esemény utánit. Ha meg nem az sem baj, majd titokban beleteszem az italába.
2021. máj. 24. 18:58
5/28 A kérdező kommentje:
Szerencsére nagyon ritka, de ha mégis előfordulna, akkor feliratnám, mert még én sem akarok gyereket. A kérdésem arra ment ki, hogy csak óvszert és nem más fogamzásgátlasi módszert vagyok hajlandó használni. Volt olyam pasim,aki szerint kényelmetlen, hogy mikor belelendülünk a dologba, akkor meg kell állni felhúzni a gumit.
Azt, hogy egyetértek vele, én is így gondolom.
F 38
2021. máj. 24. 19:13
Magam részéről örülnék neki. :))) Nincsen ezzel semmi baj.
2021. máj. 24. 19:13
8/28 A kérdező kommentje:
Látom nem jártál biológiaórára. Akkor talán tisztában lennél vele, hogy az előváladéktól is teherbe lehet esni, nem kell ahhoz beleélvezni a nő punicjába.
Én meg nem vagyok hajlandó olyan lánnyal kezdeni, aki NEM így gondolkodik ahogy te. Később meg amikor el akarja hagyni felborul a hormonháztartása, hullik a haja, késik mi van már, semmi nem jó stbstb. Azt mikor már szeretne lehet rendbe tenni jó pénzért és remegni egyszer majd sikerül -e. Nothx
2021. máj. 24. 19:16
Tájékozatlan vagy, ezért állsz ennyire szélsőségesen hozzá az alternatív fogamzásgátló módszerekhez. Igazából nagyon hibáztatni sem tudlak érte, nagyon kevés a szakmailag értékes tartalmú információ van ami magyar nyelven rendelkezésre áll az esetek többségében.
Én rengeteg kutatást folytattam mikor a párom fogamzásgátlása volt a kérdés (természetesen külföldi források alkalmazásával) és egyértelműen a hormonos spirál volt bizonyult a legjobbnak (legtöbb pozitívum kontra negatívum + ár/érték arány).
2021. máj. 24. 19:34
Kapcsolódó kérdések: