Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit szólnátok, ha ezt mondaná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha ezt mondaná a szerelmetek a fogamzásgátlás kapcsán?

Figyelt kérdés
Nem vagyok hajlandó semmilyen hormonális fogamzasgátlót szedni (tabletta, spirál… injekció), sem méhen belüli hormonmentes eszközt felrakatni (rézgyöngy és más hormonmentes spirálok). Pesszáriumot egyszer próbáltam, borzasztó volt leszedni. Szóval maradt az óvszer, csak ezzel vagyok hajlandó védekezni tartós kapcsolatban is, akinek nem tetszik azzal nem fogok szexelni.

2021. máj. 24. 18:42
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy mi mit szólunk? Neked kell vele élned, vagy szakítanod! :) Itt nem ér semmit a tanács! Egyik ember menne, a másik maradna!
2021. máj. 24. 18:45
 2/28 anonim ***** válasza:
91%

Felnőtt nő és el tudja dönteni, hogy mit enged a testének és mit nem. Olyan férfival kell lennie, aki ezt elfogadja és nem próbál beleugatni.

Mondom ezt úgy, hogy én tablettát szedek.

2021. máj. 24. 18:46
 3/28 anonim ***** válasza:
88%

Ezt a hozzáállást várom el a bnőmtől.

Amíg nem akarunk gyereket, addig be se dugom óvszer nélkül.

Felelősségteljes FÉRFI így gondolkodik!

2021. máj. 24. 18:52
 4/28 anonim ***** válasza:
48%
Sosem dugok gumi nélkül. SOHA. Így nekem megfelel, 1 feltétellel. Ha kiszakadna/lecsúszna, akkor bevesz egy esemény utánit. Ha meg nem az sem baj, majd titokban beleteszem az italába.
2021. máj. 24. 18:58
 5/28 A kérdező kommentje:
Szerencsére nagyon ritka, de ha mégis előfordulna, akkor feliratnám, mert még én sem akarok gyereket. A kérdésem arra ment ki, hogy csak óvszert és nem más fogamzásgátlasi módszert vagyok hajlandó használni. Volt olyam pasim,aki szerint kényelmetlen, hogy mikor belelendülünk a dologba, akkor meg kell állni felhúzni a gumit.
2021. máj. 24. 19:01
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy egyetértek vele, én is így gondolom.

F 38

2021. máj. 24. 19:13
 7/28 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Magam részéről örülnék neki. :))) Nincsen ezzel semmi baj.
2021. máj. 24. 19:13
 8/28 A kérdező kommentje:
Látom nem jártál biológiaórára. Akkor talán tisztában lennél vele, hogy az előváladéktól is teherbe lehet esni, nem kell ahhoz beleélvezni a nő punicjába.
2021. máj. 24. 19:14
 9/28 anonim ***** válasza:
75%
Én meg nem vagyok hajlandó olyan lánnyal kezdeni, aki NEM így gondolkodik ahogy te. Később meg amikor el akarja hagyni felborul a hormonháztartása, hullik a haja, késik mi van már, semmi nem jó stbstb. Azt mikor már szeretne lehet rendbe tenni jó pénzért és remegni egyszer majd sikerül -e. Nothx
2021. máj. 24. 19:16
 10/28 anonim ***** válasza:
29%

Tájékozatlan vagy, ezért állsz ennyire szélsőségesen hozzá az alternatív fogamzásgátló módszerekhez. Igazából nagyon hibáztatni sem tudlak érte, nagyon kevés a szakmailag értékes tartalmú információ van ami magyar nyelven rendelkezésre áll az esetek többségében.

Én rengeteg kutatást folytattam mikor a párom fogamzásgátlása volt a kérdés (természetesen külföldi források alkalmazásával) és egyértelműen a hormonos spirál volt bizonyult a legjobbnak (legtöbb pozitívum kontra negatívum + ár/érték arány).

2021. máj. 24. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!