Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit szólnátok, ha ezt mondaná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha ezt mondaná a szerelmetek a fogamzásgátlás kapcsán?

Figyelt kérdés
Nem vagyok hajlandó semmilyen hormonális fogamzasgátlót szedni (tabletta, spirál… injekció), sem méhen belüli hormonmentes eszközt felrakatni (rézgyöngy és más hormonmentes spirálok). Pesszáriumot egyszer próbáltam, borzasztó volt leszedni. Szóval maradt az óvszer, csak ezzel vagyok hajlandó védekezni tartós kapcsolatban is, akinek nem tetszik azzal nem fogok szexelni.

2021. máj. 24. 18:42
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
30%
Utálom a gumit, van hogy lelankad benne :/, de anélkül nincs semmi baj. Illetve gyakran nehezen megyek el, gumiban meg van hogy 40perc-1óra kell hozzá, ha naponta van szex, szóval elég kínlódás. Szóval ha tényleg komoly lenne a dolog akkor, fele-fele költségmegosztás, spermabank és vazektómia a részemről. De ehhez tényleg a nagyonnagyon nagyőnek kellene hogy legyen a csaj. Vagy hetente párszor 1-2x popsiba, illetve az orál is jó alternatíva.
2021. máj. 24. 19:36
 12/28 A kérdező kommentje:
Én sem a kisujjamból szoptam ki azt, hogy nem vagyok hajlandó a többi módszert választani, hanem utánaolvasás után. A hormonális spirál libidócsökkenést, aknékat, pattanásokat, hormonzavart, hízást okoz nagyon sok esetben, hogy csak a leggyakoribb mellékhatásokat említsem. Nekem ennyit nem ér az, hogy a pasi natúran belémtehesse a farkát.
2021. máj. 24. 19:37
 13/28 anonim ***** válasza:
90%

Mondjuk én nő vagyok, de azt kell mondjam, teljesen normális a hozzáállásod, én sosem jönnék össze olyan férfival, aki nem tartja tiszteletben, hogy nem akarom tönkretenni a testemet gyógyszerekkel.

#10 én meglehetősen tájékozott vagyok a témában, és közlöm, hogy a hormonos spirál is káros a testre.

2021. máj. 24. 19:38
 14/28 anonim ***** válasza:
91%

Én eleve nem szedhetek hormon tartalmú gyógyszert, mert trombózisos a családunk. Spirált meg anyám miatt soha eszembe sem jutott, neki 2x is begyulladt a méhe tőle.

Ő pont úgy volt, hogy utálja a gumit, inkább minden más. A tabitól trombózist kapott (pedig tudta mit kockáztat), a spiráltól a méhe gyulladt be (és fél évig görcsölt, mire rájöttek az orvosok), a peszáriummal meg úgy van, hogy ahhoz több ügyesség kell mint az óvszerhez.

Így nekem teljesen egyértelmű volt, hogy csak a gumi marad. Volt aki azt mondta, hogy kösz de nem kér így belőlem, de az egészségem fontosabb volt mindig.

Ettől függetlenül többen megértették a dolgot, mint ahánynak ez kizáró tényező volt.

2021. máj. 24. 19:39
 15/28 anonim ***** válasza:
15%
Azt remélem tudod hogy nagyon nem mindegy honnan szerzed az információidat? Erősen kétlem hogy feltudnál mutatni bármilyen magyar információs portált ami nagyobb hitelességel rendelkezne mint annak a nemzetközi variánsa, de amennyiben nem magyar forrásokat használtál kérlek oszd meg velünk a linket, kíváncsi lennék hol olvastad azt hogy ennyire rossz lenne minden ami nem koton!
2021. máj. 24. 19:53
 16/28 anonim ***** válasza:
80%

Sorry hogy lányként így válaszolok, de egyet értek veled.

Hormonális dolgokat, hormonális okokból nem használnék. Egyebek meg macerásak. Nagyon kétbalkezed vagyok ha ilyesmiről van szó és egyszerűen szerintem elég nehéz magamba nyúkálni és tuti elrontanám. Vagy orvoshoz járkálni hogy ő rakja fel.

Sorry de a gumi megbízhatóbb is, nem fáj, nem nehéz felrakni és betegségektől IS véd.

2021. máj. 24. 19:53
 17/28 anonim ***** válasza:
82%

Nem gondoltam volna hogy ennyi pasi belemegy ebbe.

Olyan 10/1 arányra tippelnék társadalmilag, abból kiindulva hogy itthon kb ismeretlen fogalom a vazektómia.

2021. máj. 24. 21:03
 18/28 anonim ***** válasza:
81%

Főleg,hogy a hormonális spirál inkább olyanoknak való, akik szültek már.

Nem kizárólag,de nyilván nem viccből ír ilyet a gyártó.

Az esetleges kellemetlenségekről ne is beszéljünk.

Ráadásul elég drága megoldás fiataloknak,akkor is,ha havi bontásban olcsóbb.

Egy hosszú kapcsolatban esetleg.De biztos nem vállalnám fiatalon.

Még egy szavazat a gumira.

2021. máj. 24. 21:09
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem utálja a gumit, de mindenféle szájhúzgálás nélkül elfogadta, hogy márpedig ez van. Mindezt úgy, hogy kapcsolatunk 12 évéből az első 4-ben szedtem foggátlót, utána megszakítás (úgy voltunk vele, hogy ha akar, jöjjön a baba, de az esküvőt meg akartuk várni a direkt próbálkozással). Jöttek a gyerekek, a kettő közt szintén foggátló. Most, hogy már nem akarunk több babát, gondoltuk, spirál. Aha, 2x próbálták felrakni, nem sikerült, hiába szültem már, mindkettő császár volt, nem jutottak át a méhszájon a spirállal. Ritka, de van ilyen. Elkezdtem újra foggátlót szedni, hát annyi rohadt mellékhatás előjött, és olyan fos volt a közérzetem tőle, hogy mondtam a férjemnek, hogy bocsi, megpróbáltam, de én ezt így nem akarom szedni, ez van. Ő meg közölte, hogy annyit nem ér az egész, hogy szarul érezzem magam, úgyhogy 2 hónap után repült a kukába a bogyó, és gumizunk 🤷‍♀️

Őszintén szólva amelyik pasi ezen hisztikézik, az szerintem nyugodtan mehet is tovább. Nehogymár az ő kényelme miatt a te egészségeddel kelljen játszani, verje a saját fszával a csalánt.

Kicsit off a 11-esnek: ilyen gond eleinte nekünk is volt, nagyon sokféle gumit próbáltunk, mire megtaláltuk azt, ami nekünk működik. Szóval javasolnám, hogy ha olyan a szitu, akkor próbálj ki párat az extra vékony, extra érezhetetlen vonalon, lehet, hogy neked is lesz olyan, ami bejön.

2021. máj. 24. 21:26
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Nőként válaszolok bocsi, de én maximálisan egyetértek veled. Nem jönnék össze olkyan pasival, aki nem tiszteli a döntésem ebben a kérdsében, hiszen a nőknek van sokféle fogamzásgátló módszer és ők szívnak az esetleges mellékhatások miatt. Mondom ezt úgy, hogy tablettát szedek, de ez csak és kizárólag a saját döntésem volt. Amikor mondtam a férjemnek, hogy év végén be fogom fejezni, elfogadta és megegyeztünk hogy visszatérünk az óvszerre.
2021. máj. 25. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!