Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit szólnátok, ha ezt mondaná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha ezt mondaná a szerelmetek a fogamzásgátlás kapcsán?

Figyelt kérdés
Nem vagyok hajlandó semmilyen hormonális fogamzasgátlót szedni (tabletta, spirál… injekció), sem méhen belüli hormonmentes eszközt felrakatni (rézgyöngy és más hormonmentes spirálok). Pesszáriumot egyszer próbáltam, borzasztó volt leszedni. Szóval maradt az óvszer, csak ezzel vagyok hajlandó védekezni tartós kapcsolatban is, akinek nem tetszik azzal nem fogok szexelni.

2021. máj. 24. 18:42
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan nő vagyok, de volt már dolgom férfival aki hasonlóan állt a dologhoz és ragaszkodott az óvszerhez, kizárt minden egyebet.

Elváltak az útjaink, mert számomra nem opció a fájdalmas szex (allergiás vagyok), nincs harag köztünk azóta se.

Nincs ezzel gond szerintem. Maradj határozott és ne engedj más kedvéért. Ha a partnered másképp gondolkozik, akkor pedig nem kell megsértődni egymásra, el kell fogadni és mást keresni.

2021. máj. 25. 13:21
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

"itthon kb ismeretlen fogalom a vazektómia"

Sajnos kb. lehetetlen legálisan elintézni valami 40 vagy 50 éves kor alatt, így nem igazán egy létező opció idehaza, hiába ismerik az emberek.

2021. máj. 25. 13:22
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
22: egészen pontosan 40 éves kor, vagy 3 gyerek megléte a feltétel. A férjem boldogan bevállalná, de csak 32 éves, és csak 2 gyerekünk van.
2021. máj. 25. 13:34
 24/28 anonim ***** válasza:
88%

Köszi, nem emlékeztem pontosan. Mi is vállalnánk (egyikünk, nyilván fizikailag a férfiaknál egyszerűbb beavatkozás), de mi se felelünk meg a feltételeknek. :(

2021. máj. 25. 13:37
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Tudtommal Ausztriában meg lehet csináltatni pénzért.

Vagy rosszul tudom?

Persze nem olcsó de szerintem még így is megéri.

2021. máj. 25. 15:57
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Meg lehet, szlovákoknál is. Gondolkodunk rajta, de most a járvány miatt ugye ezek a lehetőségek is korlátozottak.
2021. máj. 25. 16:04
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Aha ok erre nem gondoltam köszi.
2021. máj. 25. 16:24
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Én férfi vagyok, és a második gyerek után kérdezte a nőgyógyász, hogy felírjon-e valamit, mondtuk, hogy nem kérünk ilyesmit, nem szeretnénk semmilyen szerrel módosítani a szervezetünket. A gumit én kifejezetten szeretem, ugyan csak 35 vagyok, de gumiban 25-nek érzem magam, mert azokra az izgalmas időkre emlékeztet, amikor csak kezdtem a szexet. :D
2021. máj. 28. 00:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!