Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak, ha truly, madly,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha truly, madly, deeply szerelmesek vagytok, de a szerelmetek valamilyen okból nem akar veletek szexelni, kibirjátok szex nélkül, vagy félreléptek? ^^

Figyelt kérdés

Azért érdekel főleg a férfi szemszög, vélemény, tapasztalat, mert a szexuális étvágy erősebb, magasabb (átlagban, persze vannak kivételek).

Példának okáért, ha egy nő (minimum jön be, értsd inkább csak ürítésre szolgálna) kelleti magát ellenálltok vagy belecsaptok a lecsóba úgymond?

2022. dec. 13. 15:26
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
88%

"Tegyük fel nem egészségügyi gondjai vannak, inkább eltér a libidó.

Akkor mi történik?"

akkor is ki lehet bírni félrelépés nélkül, csak ebben az esetben hosszabb távon a deeply-madly-örömtely szerelem elkezdi átadni a helyét egy egyre inkább boldogtalan, gyarapodó türelmetlenséggel és frusztrációval teli kapcsolatnak, végül az egész jó eséllyel tönkremegy (vagy a gyerekek-hitel-megszokás kedvéért beáll valami rémesen kiégett, lapos langyosvízbe).

2022. dec. 13. 17:45
 12/55 A kérdező kommentje:
Vagyis ha nem is csal meg akkor előbb utóbb elmulik a szerelem?
2022. dec. 13. 17:47
 13/55 anonim ***** válasza:
100%

"ez a kérdés ihletet meg, kíváncsi vagyok egy felnőtt férfi gondolkodásmódjára."

ennél a csávónál szerintem az alapvető szexuális kultúra és társas készségek hiányoznak.

tudnia kéne észlelni, hogy zavaró és kellemetlen a másik számára, és tiszteletben tartani az akaratát és a határait. párkapcsolatban, házasságban sem csinálsz a másikkal azt, amit jól esik.

2022. dec. 13. 17:48
 14/55 anonim ***** válasza:
94%

"Vagyis ha nem is csal meg akkor előbb utóbb elmulik a szerelem?"

igen, ha nagyon tartósan (mondjuk éveken át) fennáll az az állapot, hogy az egyik fél szexuálisan boldogtalan, akkor az előbb-utóbb jó eséllyel kikezdi a szerelmet és kigyűrűzik a kapcsolat más részeibe is.

vagy ha már az elején is hatalmas a különbség, az is lehet, hogy nem is igazán alakul ki a szerelem.

2022. dec. 13. 17:49
 15/55 A kérdező kommentje:
És a másik nőcivel mi lenne? :D
2022. dec. 13. 17:53
 16/55 anonim ***** válasza:
100%
milyen másik nőcivel? mire gondolsz?
2022. dec. 13. 17:56
 17/55 anonim ***** válasza:
100%
én abból indultam ki, hogy nem csaljuk meg a másikat szar szexuális élet esetén sem.
2022. dec. 13. 17:56
 18/55 A kérdező kommentje:

#16:olvasd el a megjegyzésem felül.

#17: Hát nem tudom, elvégre ha a f*r*k feláll az ész megáll létezik sok pasinal, de lehet te kivétel vagy.

2022. dec. 13. 18:03
 19/55 anonim ***** válasza:
100%
jól van, én elolvastam, te férfi véleményeket kértél. a haverjaim többsége bár észreveszi a jó nőket, de azért tudja, mi a hűség.
2022. dec. 13. 18:14
 20/55 A kérdező kommentje:
Kár, hogy nem ír olyan, aki ilyet tapasztal, holott máskor egy csomóan írják hogy otthon a feleség, akit állítólag szeret, de mégis mást szúr...
2022. dec. 13. 18:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!