Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tagadtok ha lebukás szélére kerültök?
Jól értem Te vagy a srác, és a csajod megcsalt egyszer a munkatársával? És az a kérdés hogy vajon volt-e többször is?
Ha megcsalt, és Te ezekután nem bízol benne, inkább menjetek szét, mert ez így későbbiekben sem fogsz bízni benne.. szerintem.
Ismeretségi körömben van. 1 szex azt mondom oké hihető, de hogy még cumi sem volt előtte kettesben, az már furi. Akkor miért mondta el, hogy voltak előtte is kettesben? Cumi az könnyebben megy a nőknek, főleg a csók, és pont ezek maradtak volna el??
Szerintem hihetetlen, logikátlan férfi ésszel, ezt mondom az érintettnek is. Ő hisz, mert akkor nem mondta volna el szerinte azt se hogy voltak kettesben beszélgetni. Szerelmi fellángolás volt. A bókok meg tudnak bárkit szédíteni ezt is értem.
#1 Konkrétan azzal a szóval mi a gond? Megnehezíti a kérdés értelmezését? Máshol is végig okoskodsz? Vagy csak engem tiszteltél meg?
Ha már idézed, akkor figyelj a pontosságra is "Meddig".
Mások meg miért érzik úgy, hogy egy ilyen értelmetlen hozzászóló mögé be kell állni?
Talán érthetetlen volt a kérdés?
Szánalmas az #1, meg aki szerint az hasznos válasz, az is. Mert ugye olvasták a szabályzatot és a válaszokat hasznosság alapján értékelik, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!