Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi volt a legemlékezetesebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legemlékezetesebb maszturbálásotok? Miért?

Figyelt kérdés

2023. márc. 28. 15:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%

Az első.

Markolásztam a gatyában a duzzadó farkamat, kb 13 éves lehettem, jött a egy kellemes, bizsergető érzés... aztán bement az egész a gatyába... hirtelen azt hittem, hogy bepisiltem...🤣 F.

2023. márc. 28. 15:47
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
Amikor az első csajom csöcseit taperoltam 19 évesen, és úgy vertem a farkam.
2023. márc. 28. 15:49
 3/12 anonim ***** válasza:
22%

Már leírtam egyszer , de törölték legyen annyi elég ,hogy találtam egy női bugyit:D

30fszűz

2023. márc. 28. 15:55
 4/12 anonim ***** válasza:
68%

Egy céges hétvégi bulin, a tábortűz körül ültünk mindannyian.

Én egy napozószéken heverésztem, kis pulóver az ölemben, és a pulóver alatt ezerrel morzsoltam a csiklómat.

2023. márc. 28. 15:55
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Éppen vertem amikor anyukám rám nyitott meztelenül és pont akkor élveztem el amikor egymásra néztünk...volt meglepődés rendesen
2023. márc. 28. 17:05
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Volt par emlékezetes. De tán mikor első alkalommal lestem meg egy barátnőmet a pasijával egy buliban. 25L
2023. márc. 28. 18:04
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Amikor 5 nap kihagyás után úgy recskáztam, hogy mikor már éreztem, mindjárt elélvezek, abbahagytam a húzogatást és csak a golyóimat masszíroztam, s közben hátrafeszítettem az előbőrt. Óriásit élveztem, mellkasig spricceltem, rengeteg jött.

19f

2023. márc. 28. 21:17
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer az élvezés pillanatában visszatartottam aztán elspricceltem a fürdőkádból a fürdőszoba plafonjáig. Sajgott a herém, akkorát sikerült élvezni. Nem emlékszem már, mi izgatott fel ennyire, de azóta sem sikerült ilyet.
2023. márc. 28. 21:59
 9/12 anonim ***** válasza:
61%
Egyszer meglestem az unokanővéremet, amikor fürdött. Levetkőzött, beállt a tükör elé, megtaperolta a melleit (jó nagy dudái voltak), aztán föltette a kád szélére a bal lábát, és a tükör előtt szétnyitotta a punciját, felnyúlt a puncijába és megszagolta az ujját. Én meg ott lestem a kulcslyukon keresztül, vertem a farkam és akkorát élveztem, hogy a térdemen is folyt le a cucc.
2023. márc. 29. 08:13
 10/12 anonim ***** válasza:
38%
Uszoda zuhanyzójában! Utána félmereven sétáltam vissza az öltözőbe törölköző nélkül
2023. márc. 29. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!