Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Kinek milyen volt a legemlékezetesebb buli (házibuli, disco, …) közbeni,utáni kalandja???
Figyelt kérdés
Lehet dicsekedni ha van miröl :P2022. nov. 1. 16:28
1/7 anonim válasza:
Házibuliban lesz*opott egy 17 éves kis csaj
2/7 anonim válasza:
Buliból hazafelé kinyaltam egy csajt. Másnap a haverom azzal jött, hogy 3asoztak egy másik pasival és hogy milyen jó volt :D
3/7 anonim válasza:
Megdugott egy pali haverom házibuliján. Aztán még 2 ember akart velem dugni de csak kinyaltak
4/7 anonim válasza:
Az E-clubban az underhouse-nál leszopattam magam egy csajszival.
Aztán láttam smárolni valakivel.
Illetve házi buliban 2en megcsináltunk egy rocker csajt,akinek amúgy volt barátja.
Az amúgy bagyon jó buli volt, kár hogy valakik felvágták az ereiket.
6/7 anonim válasza:
Diszkófüggöny melletti hordóra felültettem egy ismerős csajt és leqrtam! Ahogy megjött a húga ,
Havernak bólintottam és pikk-pakk leszedte rólam! Félórán belül ugyanott hegesztettem le a hugit ,akinek a barátnőjét hazavittem :D
Pár éve nagyon gázos voltam ,de már megállapodtam.
7/7 anonim válasza:
Szexeltem testvérpárral egyszerre. Aztán egy másik alkalommal is 2 fiúval egyszerre házibuliban.
És nem bántam meg :)
Tudom h fiúknak szól a kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!