Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt 2022 legemlékezetesebb szexélménye?
Figyelt kérdés
2023. jan. 1. 08:18
1/16 anonim válasza:
Lefeküdtem párszor a pénzügyes csajjal. Fiatal, dögös.
Pont az a típus akik nem szoktak észre venni engem.
Isteni érzés, hogy senkinek nem fogjuk elmondani.
Itt név nélkül nem gond.
3/16 anonim válasza:
Nem volt szex 2022-ben. Se 2021-ben....(órákkal később) Nem volt szex 2015-ben sem!
4/16 A kérdező kommentje:
#1 Ha ez a típus nem szokott észrevenni, hogy jött mégis össze?
Nekem is munkahelyhez kapcsolódik a tavalyi legemlékezetesebb: karácsony előtt a teljesen kihalt irodában dugtam a csajommal egy jó másfél órányit, hosszú szopás, anál az asztalon, hát elég érdekes lesz januárban először visszamenni dolgozni 🙂
2023. jan. 1. 09:46
5/16 anonim válasza:
Hónapokig szexcsetelés egy itt megismert ,remélhetőleg nővel.
😆
6/16 anonim válasza:
Egy szűz lány szűzességének elvétele.
7/16 anonim válasza:
Ebben az évezredben még nem dugtam.
8/16 anonim válasza:
Sajnos semilyen élmény nem volt.
9/16 anonim válasza:
A pillanat mikor rádöbbentem, hogy már csak próbál tápászkodni, de nem áll.
10/16 anonim válasza:
3 csaj szopott egyszerre, aztán az arcukra élveztem, óriási élmény volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!