Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi volt 2022 legemlékezetesebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt 2022 legemlékezetesebb szexélménye?

Figyelt kérdés
2023. jan. 1. 08:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%

2022 nagyon gyenge év volt.

Barátnőmmel havonta egyszer.

De az egyik 50 éves milf kolléganője kiverte nekem amikor átmentem hozzájuk.

2022ben csak farok verés volt, remélem 23 jobb lesz.

22f

2023. jan. 1. 11:14
 12/16 anonim ***** válasza:
68%
Asszony piros combfixet húzott és piros magassarkút, semmi mást. Szégyenletesen durván megdugtam. Spriccelt a drága akkorát élvezett ő is.
2023. jan. 1. 11:28
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondoltam volna, hogy nyáron többször összefekszek egy házas nővel, majd egy másikkal téltől. Mindkettővel jó volt a szex, de az meglepett, hogy maguktól mondták, hogy a feneküket is mindig nyaljam ki.

Viszont csalódás is volt, mert bíztam benne, hogy esetleg normális kapcsolatban is lehetnék legalább az egyikkel. De mindegyiknek az volt az indoka, hogy a kapcsolatuk nagyjából jó, de testiség terén meg alig vannak együtt, és csak emiatt nem lépnek le a férjüktől.

2023. jan. 1. 14:31
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Végre tudtam találkozni a pasival, aki tetszett és jó volt az összhang. A szex is szuper volt és megvolt az első anál is vele.
2023. jan. 1. 20:14
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Elmentünk bulizni, kinéztem magamnak egy csajt, akit legszívesebben szétbаsztam volna ott helyben. Objektíve nem ő volt a szórakozóhelyen a legjobb nő, de valamiért mégis neki volt a legerősebb szexuális kisugárzása (legalábbis, számomra). Meg voltam veszve tőle.

És mit ad isten, odamentem hozzá, befűztem és haza is hoztam. Két hatalmas menet volt.

Ez így egy nagyon jó élmény volt, hogy nem valaki mással kell beérni, mert az első kiszemelttel nem jön össze, hanem pont azzal minden úgy megvalósult, ahogyan azt hirtelen szerettem volna.

Amolyan „jöttem, láttam, győztem”. Ezt éreztem.

2023. jan. 6. 01:18
 16/16 anonim ***** válasza:
ma 01:18 Minden csaj kis ribi aki buliba meg diszkóba jár. Meg volt neked egy kis prosti wow!
2023. jan. 6. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!