Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckoldok beszéltetek vagy egyéb módon kivülállok
tudomására jutott,hogy cuckoldok vagytok? Ha igen mi volt
a reakciójuk azoknak akik megtudták?
Negativ,pozitiv,kiváncsi,semleges? Hogy közölték a
véleményüket?
"annyi mindent beszélnek"
"miért, te is? de jó!"
Szereld le, ha így érzed jónak.
Ha keresel partnert, akkor lépj! Akár felém ;)
2023. jan. 30. 10:29
2/15 A kérdező kommentje:
Hát igy is lehet! De egyenlőre csend van. Nős pasi volt az egyik beszálló a felesége gyanut fogott. Múlt héten követte a házunkig,aztán kiverte a dilit! Az utcán üvöltöt,mindennek elmondott bennünket,főleg a páromat!Jó kis csődület lett,megfenyegetett bennünket,hogy mindenkinek kitálal!Kimentünk szóltunk neki, hogy tünjön el vagy hivjuk a rendőrséget!Azzal fenyegetőzött hogy szórólapokat nyomtat és a környék postaládáit telerakja!
Terjesszétek a nőről, hogy bolond. Már hogyan lehetne szex a felésegeddel, amikor te is otthon voltál.
A pasi felesége meg betegesen féltékeny, és mindenhol megcsalást szimatol.
2023. jan. 30. 11:12
Rólunk is kitudódott.Nem tudom hogyan,biztosan valaki elmondta és elindult a pletyka.Pár jó ismerős rákérdezett,üziket is kaptam már,de annyira nem szívom mellre
2023. jan. 30. 11:20
5/15 A kérdező kommentje:
#4-es mit kérdeztek az ismerősök? Üzikbe mit irtak?Megihatod priviben is!Afeleségem nem aggódik,azt mondta tesz rá majd kitalálunk valamit!
Mi nem nagyon tartjuk titokban, baráti körben már lassan mindenki tudja.
Pasik részéről a legröbb reakció, hogy akkor szívesen összejönne bnőmmel.
A nők nagyrésze pedig elítéli... Egy-kettő reagált úgy, hogy ez tök jó.
2023. jan. 30. 12:04
7/15 A kérdező kommentje:
A nők nagyrésze elitéli. Tapasztaltam amikor mi megismerkedtünk a barátnői sugdolóztak,hogy ne járjak vele,mert egy nagy, K, RIBIZLI, azota kiderült hogy vannak nála rosszabbak is a BARÁTNŐK KÖZÜL IS!Aki elitéli annak érdemes utána nézni!TAPASZTALAT!
NE JÁRJ VELE. HATALMAS RIBIZLI. JÁRJ VELEM, ÉN MÉGNAGYOBB RIBIZLI VAGYOK! Kb ez lehetett a gondolatmenet tudat alatt xDdddd
Én szerintem fura, de kit érdekel? Te életed, van 40 50 60 éved még, ki tudja, nem elég sok ahhoz, hogy érdekeljen a másik véleménye szerintem.
2023. febr. 1. 10:57
9/15 A kérdező kommentje:
#8-as pont igy volt!!! Főleg amikor barátnők között ment a pletyó! Mekkora méret,hogy bírja az iramot! Mindegyik rákérdezett,hogy tényleg igaz? MUTASSAM MEG,EZ EGYIK KOMOLYAN RÁM VOLT SZÁLVA! A párom össze is veszett vele,hogy őt kibeszélik,közben a háta mögött meg alá akarnak tenni! A nők már csak ilyenek!
Ha a nőd félreléphet, te is nyugodtan dugd meg a barátnőit 😁😜 mennyi idősek vagytok?
2023. febr. 1. 11:39
További kérdések: