Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tagadtok ha lebukás szélére kerültök?
"Csajok nem tudtok őszinték lenni ha a másik rákérdez?"
Ezt fölösleges nemekre bobtani, elèg sok sunnyogó férfiembert is láttunk már...
Nőként mondom, egy nő sosem fogja neked bevallani részletesen az egész sztorit, mindig a legkevésbé fájó történetet fogod hallani, amit már előre kitalált. Egyszerűen erre vagyunk kalibrálva, nevelve, nem fogja a párod részleteket kifejtve taglalni, hogy mennyire "ribisen" viselkedett.
Persze sok függ az egyéni szitutól is, de a leírásodból az jön le inkább, hogy már elég régóta összejárhattak szexelni. Nem függ ez annyira a nemtől, férfiak is nyilván csinálnak ilyet, csak máshogy kezeljük a helyzeteket, illetve a férfiaktól valamennyire "elfogadottabbnak" tartja a megcsalást a társadalom, mint a nőktől...
Egyébként megmondom, hogyan gondolkozok én és még a legtöbb barátnőm: ha nem jó a párkapcsolatom, vagy kezd ellaposodni, de még azért megférünk egymás mellett, akkor elkezdek nyitottabb lenni a számomra szimpatikus pasik felé, ezzel üzenve, hogy szabad a pálya. Senkinek nem ismeretlen nyilván a "talonban tartás", ilyenkor elő lehet venni azokat a pasikat akik már ezer éve ostromolnak, írogatnak, csak épp nem reagáltam rá, vagy kitettem egy képet ami egyértelműsíti, hogy nem vagyok szingli.
Én általában jobban szeretek párkapcsolatból párkapcsolatba menni, mert nem szeretek sokáig szingli maradni. Biztonsági játékos vagyok, csak akkor szakítok ha már van egy biztos következő befutó. A leírásod alapján ilyen lehet pár találkozó, de általában nem félreeső helyen, mert mineke ehhez elbújni? Elég az egyetemi vagy munkahelyi környezetben ismerkedni mondjuk, ott már meg lehet ismerni annyira a pasit, hogy tudjam szimpi-e és hogy csak dugni akar vagy párkapcsolatra hajt-e. Ha már fix a dolog, akkor lehet váltani, de addig nem fekszem le a pasival, szóval csak távolságot tartva flörtölök, amíg a meglévő kapcsolatom biztonságában vagyok. Nem szeretek két szék közé esni.
Ha elhanyagoltnak érzem magam, szexuálisan, de amúgy a kapcsolatom egyébként rendben van, és nincs jobb minőségű kapcsolat kilátásban, nincs komoly szándékú pasi a környezetemben, akkor viszont szexelek. Ehhez pedig jelentkezőt végtelenségig lehet találni, nem kell hogy megelőzzék ilyen pofavizitek, miért ülnék egy autóban többször egy pasival úgy, hogy nem történik semmi? Általában ilyenkor 1-2 tali után megtörténik a szex. Miközben sok nő ilyenkor még nem feltétlenül akarja eldobni magától a meglévő kapcsolatát, ami érzelmi biztonságot nyújt, vagy mondjuk anyagilag indokolt (pl közösen bérelt lakás, közösen használt autó, stb. )
Szóval szerintem nyugodtan húzd ki a kezed a biliből, sajnos ez van. És a férfiak is nyilván ugyanígy gondolkoznak.
Játszhatod ezt kérdező...
Egy megcsalás arról szól általában, hogy kiéli az ember azt, amit a párkapcsolatban nem tud.
Tehát igen, a párod hazudik neked, gondolom bekapcsolt nála a védelmi ösztön, hogy védjen téged és ne sérülj.
Ezért ferdít, kamuzik...volt ott minden. Szájba élvezés, lehet anál is, különböző szexpózok...az meg borítékolható, hogy többször is volt mint egy, ezt remélem te sem gondolod komolyan, hogy elhiszed neki.
A kérdés, hogy te ezekutan tudsz e még vele lenni.
15) "a párod hazudik neked, gondolom bekapcsolt nála a védelmi ösztön, hogy védjen téged és ne sérülj"
😂😂😂😂😂😂😂😂
Ja, nem ám azért hazudnak, mert elfogy a bátorság, ha felelősséged kéne vallalni a tetteikért 😅 a védelmi ösztön, az.... 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!