Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők között is van olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők között is van olyan eléggé introvertált ember aki vágyna egy társra?

Figyelt kérdés

Introvertált személyiségű vagyok, de nem antiszociális. Eléggé lefárasztanak a hétköznapokban az emberi kapcsolatok, barátom sincsen túl sok. A szabadidőmben jobban szeretek inkább a természetben lenni, mint hangos helyeken ahol sok ember van...

Valahogy nem vágyom több szociális kapcsolatra, de arra igen, hogy legyen egy társam.

Nők között is vannak hasonlóak?

Vagy teljesen ufónak számítok?

dec. 3. 20:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
63%

Baromi jó tényleg azért üzenetet kapni, mert valaki pinát remél, azt gondolja, a kevésbé kapós majd tárt pic$ával fogadja… Hidd el, tapasztalt nő átlát ezeken…

dec. 3. 21:55
 12/27 anonim ***** válasza:
Miért szavaztok le mindenkit?
dec. 3. 21:57
 13/27 anonim ***** válasza:
57%
Én is introvertált nő vagyok. Kedves és vidám személyiségem van, de szükségem van az egyedüllétre a feltöltődéshez, nagyon kevesen ismernek igazán, és komoly erőfeszítésbe kerül még azt a pár barátságomat is fenntartani, ami eddig megmaradt. A férjem extrovertált, rengeteg emberi kapcsolata van, ez segít abban, hogy én se szigetelődjek el, pedig egyébként teljesen jól ellennék akkor is, ha folyamatosan egyedül lennék. A barátaim esetében sem a társaság hiányzik, csak szeretem őket, és tudom, hogy ezt úgy kell kifejezni, hogy érdeklődök és tartom velük a kapcsolatot. A személyes kapcsolattartás sokkal jobban megy, mintha a saját kis világomat kellene megszakítani azzal, hogy üzeneteket írok nekik, neten beszélgetünk.
dec. 3. 21:57
 14/27 anonim ***** válasza:
59%
11 akkor ennyi erővel ne állj szóba senkivel, én is már olyan tapasztalt sofőr vagyok hogy be se ülök a kocsiba mert mi van ha baleset lesz
dec. 3. 22:00
 15/27 anonim ***** válasza:
0%

Házas vagyok, így nem is szoktam 😅

A gyk-en különösen rühellem, mikor privát jön.

dec. 3. 22:05
 16/27 anonim ***** válasza:
0%
Páran megint a szocfóbiájukat írták le introvertáltságként. Én is introvertált vagyok, de a természetet sem szeretem. Szóval sok dolognak kell összejönnie ahhoz, hogy valaki megfeleljen. Az, hogy ő is intro legyen igazából nekem nem szempont. Ha én elvagyok magamban, nekem mindegy, hogy ő a másik szobában szöszmötöl, vagy a barátaival van valahol.
dec. 3. 22:06
 17/27 anonim ***** válasza:
Ha gondolod, írj!
dec. 3. 22:28
 18/27 anonim ***** válasza:
47%

12#

Engem mindenki leszavaz ezért viszonzásul mindenkit leszavazok!

dec. 3. 23:20
 19/27 anonim ***** válasza:
72%

Elég sok introvertált lány van, nem tudom, ez miért kérdés, hiszen a válasz egyértelmű.

Gondolom csak valamilyen pozitív megerősítésért jöttél ide vagy nem tudom...

dec. 4. 04:35
 20/27 anonim ***** válasza:
0%
Van, de az ilyen nőknek sem kell introvertált férfi.
dec. 4. 08:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!