Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők miért tartjátok hogy 100...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők miért tartjátok hogy 100 kiló felett kezdődik a férfi? Nekem 81 kilósan miért nem adtok esélyt? Tényleg 19 kilót kell még híznom hogy esélyt kapjak?

Figyelt kérdés

dec. 3. 14:21
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Kérdező, vedd már észre, homlokegyenest más az ideálja és elképzelése egyik-másik nőnek, ugyanúgy férfinak, úgyhogy nem érdemes ezen a hülyeségen rágódni. Tény, hogyha ilyen vagy, akkor amazoknak, ha olyan vagy, akkor emezeknek nem fogsz tetszeni. Nem fogsz mindenkinek egyszerre, de rengetegnek igen, nézz csak szét, hányféle embernek ugyanúgy van párja, borzasztó otrombán kinézőeknek is. Az internet mindig tele lesz mindennel, és az ellenkezőjével is. Rajtad függ, hogy a kondis-szálkás-hatkockás közeg kényszerbeteg dolgait olvasgatod állandóan, vagy épp a kétszáz kilósokra gerjedők őrült lázálmait. Ha állandóan csak végleteket lesel, akkor torz világképben élsz. Te döntsd el, hogy érzed jól magad a bőrödben, lehetsz 65 meg 95 kiló is, egyik se fogja az egészséged tönkrevágni, de ennél szélsőségesebb számokba ne gondolkodj, mert az már igen.

Szerintem ebben a száz kilónál kezdődik mondásban van valami, nyilván az, hogy sokan (nem mindenki, de sokan) jobban szeretik a nagyobb darab férfiakat. Viszont a száz kilót hülyeségnek tartom, nyilvánvaló, hogy nem szó szerint kéne érteni. Azért lett száz, mert az egy szép kerek, egyszerű szám, senki nem fog olyat mondani egy mondásban, hogy mit tudom én: 86,3 kilónál kezdődjön a férfi. Pedig valószínű, hogy valójában ilyesmire gondol, aki elvárja, hogy az emberét ne nézzék már hátulról egy tizennyolc éves suhanc gyereknek.

dec. 8. 19:08
 32/33 anonim ***** válasza:
Nem értem mit izélsz, szerintem átlagos súlyod van, nem hiszem, hogy nőnek ezzel gondja lenne. Sőt, legtöbbjük ilyesmi fazonokat tartja ideálisnak. Figyelj, én is 182-183 cm vagyok, jó igaz, kicsit nehezebb nálad, 88 kiló vagyok, némi hasi felesleggel, de alapvetően jól érzem magam a bőrömben. Nem tudom, mért érzed kevésnek a súlyod? Én voltam kevesebb is, meg több is, 70-iksz kilósan állandóan mondogatták körülöttem, hogy sovány vagyok, eszek-e rendesen, 90 kiló felett meg megkaptam szabadabb szájú haveroktól, hogy mekkora pocakod van. A 100 kiló már sok lenne ekkora magassághoz, hidd el. Nekem középiskolában volt 75-78 kg a súlyom, de utána aztán 20 éves koromra eléggé meghíztam, akkor 94 kiló is voltam, nagy has, úszógumik, kövér comb, ezért tudom, hogy a 100 sok ehhez a magassághoz.
dec. 8. 19:41
 33/33 A kérdező kommentje:
32-es értsd már meg hogy a nőknek 100 kiló alatt nem férfi
dec. 8. 21:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!