Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők miért tartjátok hogy 100 kiló felett kezdődik a férfi? Nekem 81 kilósan miért nem adtok esélyt? Tényleg 19 kilót kell még híznom hogy esélyt kapjak?
Figyelt kérdés
tegnap 14:21
11/30 anonim válasza:
82 kg vagyok....az asszony se bánja. A testalkatok különbözőek o.o
12/30 anonim válasza:
Ez hülyeség. Csak azt olvasom itt hogy 80kg körül szeretnének férfiakat. Az én párom 93kg és nekem úgy tetszik ahogy van. Még soha senkitől nem láttam leírva, hogy légyszi legyél már 100kg felett.
13/30 anonim válasza:
10.
Aki mást hisz az tévképzetek között él. Annyira egyértelmű, hogy ezt lett a nyerő. Mindig is ez volt, mindig is ez lesz.
Aki ettől eltér, az erősen ráfaragott. Ha nagyon sok pénze van valakinek, az esetleg elérheti radikálisabb módszerekkel ezt az álomsúlyt, de a magyar átlagfizetésekből sajnos olcsó ételeket kell venni és azok kicsit se egészségesek.
14/30 anonim válasza:
Ezt szerintem is inkább az elhízott férfiak szokták hangoztatni, nem a nők.
Párom pl. a 175 centijéhez már 80 kiló is azért látszik. 100 kilósan már azért elég dundi lenne. :D
15/30 anonim válasza:
Nem mindegy hogy azért 100 kiló mert hájas, vagy szetkoxolta magát és izmos.
16/30 anonim válasza:
Pont hogy ellenkezőleg! A 70-75 kg amire a legtöbb nő igent mondana. Egy 100, sőt a 80-85 re is azt mondja a többség hogy dagadt a férfi.
17/30 A kérdező kommentje:
70 kilós "férfi"?
Viccnek is rossz.
tegnap 15:14
18/30 anonim válasza:
Ilyent csak a kövér férfiak mondanak, nem a nők.
19/30 anonim válasza:
Ez hülyeség.
100 feletti férfiak döntő többsége elhízott.
20/30 anonim válasza:
Ha nem kapsz esélyt, az nem a súlyod miatt lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!