Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők miért tartjátok hogy 100...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők miért tartjátok hogy 100 kiló felett kezdődik a férfi? Nekem 81 kilósan miért nem adtok esélyt? Tényleg 19 kilót kell még híznom hogy esélyt kapjak?

Figyelt kérdés

tegnap 14:21
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
85%
Sose hallottam még ilyet egy nőtől se; ezt a férfiak szeretik hangoztatni.
tegnap 14:21
 2/30 anonim ***** válasza:
83%
Baromság
tegnap 14:23
 3/30 anonim ***** válasza:
25%

Pont, hogy 90 felett már dagadt vagy 100 felett elviselhetetlenül dagadt, aki ássa el magát.

Minél vékonyabb valaki, annál jobban és többen fogják kedvelni, az élet minden területén.

tegnap 14:26
 4/30 anonim ***** válasza:
74%
Nyilván nem tartja senki ezt. A súly nagyon nem mindegy, hogy milyen magassághoz tartozik, és miből áll. Lehet valaki 110 kiló, de 2 méter, és csupa izom, vagy lehet valaki 90kiló, de 175 centi és csupa zsír.
tegnap 14:29
 5/30 anonim ***** válasza:
56%
Én 170 centi 90 kiló tiszta izom vagyok, a hasam is kockás, 105-ről kezdtem a diétát🤷 Nem a súly számít, a tükör pralám.
tegnap 14:31
 6/30 anonim ***** válasza:
80%
A kedves olvasóknak elmondom, hogy mi történik. Biztos láttátok már, hogy van egy vagy több eléggé ostoba kérdező, akik a kérdéseikben rendszeresen azon nyavalyognak, hogy a nádszál srácok kellenek a nőknek és, hogy ők miért nem kellenek a 90 kilójukkal, biztosan kövérnek tartják őket a nők. Na most az egyik ilyen okostojás megfordította a "kérdést", hogy lássa a reakciókat. Már eleve provokatív azzal, hogy a kérdésébe beleágyaz egy hamis kijelentést tényként. Ezek az emberek naponta feltesznek ehhez hasonló "kérdéseket", az életük valószínűleg eléggé elcseszett, a világnézetük és gondolkodásmódjuk pedig valószínűleg borzalmas lehet. Nőnek még nem kellettek, feltehetően negatívan is vélekednek róluk miközben a saját életükért és fejlődésükért egy hajszálat se lennének képesek megmozdítani. Továbbá jó eséllyel "pedig kedves pasi vagyok, de a nőknek csak a bunkók kellenek" komplexusban szenvednek.
tegnap 14:34
 7/30 anonim ***** válasza:
64%
Egy 195 cm-es pasi talán lehet 100 kiló is, de egy 160 cm-es rosszul néz ki vele.
tegnap 14:35
 8/30 anonim ***** válasza:
14%

Azért,mert a nők,ha titkolják is,de fingimádók.

Tudod milyet tud fingani egy 100+kg férfi?

tegnap 14:38
 9/30 anonim ***** válasza:
41%

Mert:

1. Ezt csak a nők egy kis része mondja.

2. Mert tucatnyi más szempont is van, nem csak a testtömeg.

tegnap 14:42
 10/30 anonim ***** válasza:
tegnap 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!