Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők miért tartjátok hogy 100...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők miért tartjátok hogy 100 kiló felett kezdődik a férfi? Nekem 81 kilósan miért nem adtok esélyt? Tényleg 19 kilót kell még híznom hogy esélyt kapjak?

Figyelt kérdés

tegnap 14:21
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
46%
175cm/90kg körül vagyok, abszolút nem nézek ki kövérnek, sőt még túl izmosnak sem annak ellenére hogy edzek én és mások is inkább sportosnak látnak jelenleg igy. Vékony voltam és nekem nem állt jól, valakinek jól áll, én már 80 kg alatt inkább vékonynak nézek ki, sajnos ilyen az alkatom. Nem érdemes ezekeket a számokat itt nézni és az alapján látatlanban itélkeuózni, az összkép számit élőben.
tegnap 18:14
 22/30 anonim válasza:
47%

Életemben nem hallottam ezt a kijelentést még nőtől. Jellemzően a középkorú meg az öreg sörhasú fószerek ámítják ezzel magukat.

Amúgy a nők nem súlyt adnak meg, mint preferencia. Mindenek van valami alkati típus, ami bejön neki. Inkább az a lényeg, hogy hogy nézel ki, ha már a fizikai vonzalmat tárgyaljuk.

Én pl nem vagyok kövér a 100 kilómmal, de én vagyok mellé 198 cm, meg amúgy edzek.

tegnap 19:24
 23/30 anonim ***** válasza:
Anyám is ilyen baromságokat mondott, de csak mert ő is nagy darab.
tegnap 20:35
 24/30 anonim ***** válasza:
31%
A párom 178 centi és 84 kiló.Nem panaszkodom hogy sovány vagy kövér.Szerintem nem igaz ez a kijelentés hogy a férfi 100 kilónál kezdődik.
tegnap 21:36
 25/30 anonim ***** válasza:
Magasság - 100 az ideális testsúly ami egészségügyileg el van fogadva. Ezen felül vagy alatt a te étkezéséden és testmozgásodon múlik a dolog.
ma 04:16
 26/30 A kérdező kommentje:
Magasság - 100? Akkor a legtöbb magyar el van hízva.
ma 05:00
 27/30 anonim ***** válasza:
Inkább magasság - 110 mert 180 centis férfiaknak írják a 70 kilót. Tudom mert én is ezt hallgatom 15 éve kéretlenül mindenkitől! És 181 cm vagyok.
ma 05:26
 28/30 A kérdező kommentje:

Baromság...én 183 körül vagyok és 73 kilósan borzalmasan nézek ki, egyáltalán nem férfias, inkább beteges. 80-90 között valahol izomtömegfüggően a jó...

Persze itt két véglet van:

1) 100 kiló alatt nem vagy férfi

2) Tinifiúk 50-70 kiló között játszanak csak

Vicc a női elvárás...

És akkor még nem beszéltem a 8kockáshasról mint elvárásról miközben az ő zsírjuk a nadrágjukból kandikál ki...

ma 05:50
 29/30 anonim ***** válasza:
Ha voltál 73 kg akkor tudod hogy ez kell nekik. Legyél 75-76 és edz. Simán lesz partnered.
ma 07:16
 30/30 anonim ***** válasza:
Te nem a kinézeted, hanem a gondolkodásmódod miatt nem kellesz senkinek. Ilyen ember még barátnak se kellene, lehúz a h*lyeséggel, toxikus és ostoba, és még csak nem is tud róla, mert meg van győződve az igazáról.
ma 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!