Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők nálatok mennyire kizáró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők nálatok mennyire kizáró ok ha egy pasinak áporodott, büdös szaga van? Amúgy igényes, tehát jól öltözött, jól keres, jól néz ki és magas, de a szaga kegyetlen.

Figyelt kérdés

dec. 2. 05:59
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%
Minden nőnek minden vágya
dec. 2. 11:31
 22/48 anonim ***** válasza:

#20 36 voltam, mikor megtaláltuk egymást az első kedvesemmel, addig szűz is voltam, 5 évig voltunk együtt, és rögtön utána összesodródtunk a mostani kedvesemmel.

Szóval nekem is volt pár férfi nélküli évem.

És direkt nem írom, hogy magányos, mert az sose voltam!

#17, 19 vagyok

dec. 2. 12:08
 23/48 A kérdező kommentje:

37F incel, nincs kedved eljönni velem bulizni pesten? Becsajszizhatnánk!

38,5F incel

dec. 2. 12:12
 24/48 anonim ***** válasza:
22, Nekem ez nem mond semmit, mert más egy férfi működése. Most vagyok 37 és én nemrég adtam fel... 37F
dec. 2. 12:13
 25/48 anonim ***** válasza:
Várj, Mester én úgy vagyok incel, hogy fél éve nincs semmi! :D Volt korábban párkapcsolatom, csak most már nem szeretnék... :D 37F (incel)
dec. 2. 12:14
 26/48 A kérdező kommentje:

én 38F incel vagyok de hódítani akarok.

38F incel

dec. 2. 12:14
 27/48 anonim ***** válasza:

#24 Annyira nem más. 37 évesen még baromi fiatal vagy ám!

#22 vagyok

dec. 2. 12:17
 28/48 anonim ***** válasza:

12:17 Ebben igazad van, 37 évesen már tényleg hasonló a két nem működése. Valamiért, amikor írtam, a fiatalabb korosztályra gondoltam, jogos az észrevételed! :)

38,5 F incel, én kb. Mindenre vágyok a hódítason kívül... 37F

dec. 2. 12:23
 29/48 A kérdező kommentje:

28as nem hódítani akarok: párkapcsolatot...

De 37 évesen nem korosztályodban kellene ismerkedni hanem fiatalabbakkal!

dec. 2. 12:40
 30/48 anonim ***** válasza:
12:40 Ebben persze van valami, mert végig tanultam és dolgoztam eddig az életem. Ezt nem vállalta fel soha a korosztályom, amikor fiatalabb voltam, így nem lenne rossz, ha a munkám gyümölcse fiatalabb lánynál lehetne. :) 37F
dec. 2. 12:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!