Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők nálatok mennyire kizáró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők nálatok mennyire kizáró ok ha egy pasinak áporodott, büdös szaga van? Amúgy igényes, tehát jól öltözött, jól keres, jól néz ki és magas, de a szaga kegyetlen.

Figyelt kérdés

dec. 2. 05:59
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
nem bírod a túrót 10-es?
dec. 2. 08:26
 12/48 anonim ***** válasza:
96%
Nem bírom, és a förtelmes szagát sem.🤮
dec. 2. 08:40
 13/48 anonim ***** válasza:
97%

1. Az igényesség alapvető elvárás. Normális ember (se nő, se férfi) nem kezdene olyannal, akinek az alapvető higiéniája sincs rendben.

2. Aki büdös, az nem lehet igényes. Attól még, hogy elegánsan öltözködik, még lehet igénytelen. A személyes higiénia amúgy is fontosabb, mint az öltözködés.

dec. 2. 08:51
 14/48 anonim ***** válasza:
100%
lol fürödj meg...
dec. 2. 09:56
 15/48 anonim ***** válasza:
Bezzeg a nőktől egyesek manapság már azt várják el, hogy direkt ne fürödjön le! Micsoda kettősmérce! 😂
dec. 2. 10:28
 16/48 anonim ***** válasza:
100%

Hiába vesz mindig elegáns tiszta ruhát, ha nem tiszrálkodik rendesen, vagy nem használ dezodort.

Vagy tényleg van valami betegsége, de szerintem a dezodor azon is segít, csak erősebb kell.

dec. 2. 11:03
 17/48 anonim ***** válasza:
95%

Legyen inkább turis cuccokban, de ápolt legyen.

A minőségi, drága cucc szart sem ér a szememben. Se a ruha, se a pénz, ha közben igénytelen önmagára...

A legrosszabb!

40/N

dec. 2. 11:15
 18/48 anonim ***** válasza:
4%
11:15 Nem vagyok jóképű, így jó illattal, nem rossz ruházatban is esélytelen vagyok. :) 37F incel
dec. 2. 11:17
 19/48 anonim ***** válasza:

#18 Én hiszek abban, hogy előbb vagy utóbb, de mindenki megtalálja a párját.

#17 vagyok

dec. 2. 11:23
 20/48 anonim ***** válasza:
0%
11:23 Köszönöm, hogy így gondolod, amúgy én lassan már 40 éves leszek, így nem tudok Veled azonosulni. :( Azért sem mert pl. 55 éves korig férfitöbblet van Magyarországon... 37F incel
dec. 2. 11:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!