Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők nálatok mennyire kizáró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők nálatok mennyire kizáró ok ha egy pasinak áporodott, büdös szaga van? Amúgy igényes, tehát jól öltözött, jól keres, jól néz ki és magas, de a szaga kegyetlen.

Figyelt kérdés

ma 05:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Ha büdös (és mindegy miért) akkor nincs vele dolgom. Az ilyesmi undort vált ki, abból meg nem lesz vágy.
ma 06:07
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Jó vicc
ma 06:10
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
Budos alapból nem lehet igényes 🤮...
ma 06:31
 4/12 A kérdező kommentje:
3-as nem viccelek, zakót visel, minőségi ingeket, magas, 190 cm feletti és vezető beosztásban van. Ergo igényes, kivéve ezt a szagot.
ma 06:35
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem a főnököm ilyen büdi és elegáns egyben. Ő valamilyen gyógyszert szed és emiatt gyakran izzad. Délig nem érezni semmit, de délután már büdi. Mostanában már inget vált. Valamennyit segített.
ma 07:03
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
4. Oké, ha annyira tuti, akkor feküdj vele össze te.
ma 07:05
 7/12 anonim ***** válasza:
83%
Nálam számít, hogy az orrom bírja a másik "szagát" így kizáró ok. Volt ilyen férfi, akivel szívesen ismerkedtem volna, ő is velem, de az orrom jelezte, hogy nem lenne jó együtt a "kémiánk", így nemet mondtam a randi meghívásra. Nem lettem volna képes megcsókolni sem, mert valami taszított az alap testszagában.
ma 07:31
 8/12 anonim ***** válasza:
Eléggé. Amúgy hogy lehet valaki igényes, ha közben büdös? A kettő kizárja egymást. 🙄
ma 08:09
 9/12 anonim ***** válasza:
85%

"zakót visel, minőségi ingeket, magas, 190 cm feletti és vezető beosztásban van"

Attól mert valaki tud öltözni, még a személyi higiéniája lehet pocsék. A kettőnek nincs köze egymáshoz. 🤦

ma 08:11
 10/12 anonim ***** válasza:
A minőségi ing hordása nem képes helyettesíteni a napi fürdést, az alsó szféra tisztességes mosását,izzadásgátlót, parfümöt.
ma 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!