Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
170-175 cm kozotti holgyek, min milyen magas ferfival randiztok?
6/21 anonimnek
Én 194 vagyok és min nekem is 180-as 2-es kell mert nem szeretek kutyát sétáltatni 😉
Kevés ilyen létezik, de 😏
Na látom az alacsony férfiak közössége jött szidni az nőket (már megint) a semmiért.
Undorító!
Szerintem nem azzal van a gond hogy 170-175 közötti nők a 180 feletti pasikra mennek.
A probléma inkább azzal van, és rengeteg ilyen "párocskát" látok, hogy a csaj 150-165 cm magas ( tehát alacsony ) és a pasijaik meg ilyen 180-195 közötti pasik. Miért?
Hozzájuk a 165-175 magas pasik is magasak lennének.
#24 mi az hogy probléma??? Ők összejöttek, ennyi, gondolod, hogy a magasság volt a kritérium?
Úristen, akik ilyen felszínesek, hogy magasság alapján keresnek párt, azoknak remélem soha nem jön össze semmi...
Ennyire buták nem lehettek...
#26 mert esetleg a belső megtetszett nekik :D komolyan neked problémát okoz, ha meglátsz egy ilyet? Nálad komoly gondok vannak...
És miért kell így beszélni az alacsony nőkről?
És még egy: ezek szerint te tényleg magasság szerint választasz :D a felszínes jóistenedet 😅😅
29, itt mindenkit lepontoznak, akinek nem jók az alacsony, önbizalomhiányos mérges törpék. :D
Én 170 cm vagyok és azt merészeltem írni, hogy 180 cm, de úgy le lettem pontozva, mint a k élet. Valakinek biztos fáj, de minek? Btw, nem így választom, így alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!