Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
170-175 cm kozotti holgyek, min milyen magas ferfival randiztok?
#9!
Ez igaz. Csak az elvárásaik túl nagyok. Önerőből semmit nem tudnak elérni, mások hátán kapaszkodva csak de azt is úgy hogy nem tesznek érte semmit.
#11!
A te fajta nőkkel az a baj mint írtad is hogy pökhendiek vagytok. Sirtok mindenen az helyett hogy tennetek érte valamit. Itt is írod hogy 155 cm vagy. Nem azzal van a baj, leginkább azzal hogy te és a női tarsaid semmit nem tesztek béke egy kapcsolatba. Utána meg rítok hogy fasz az összes pasi. Ingyenélő, életképtelen, savanyú nők vagytok.
#14!
Kiknek volt népszerű? Legtöbb pasinak nem jönnek be, tiniknek esetleg. Palvin Barbi meg főleg nem.
172 vagyok és a párom 190 körül van,nem tudom pontosan. 11 éve jöttünk össze,nem kerestem őt,csak így hozta az élet.
Akivel előtte kavargattam,kb velem egymagas volt,talán 175 lehetett max .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!