Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért minden nő a magas férfiakat keresi?

Figyelt kérdés
És lehet itt mondani, hogy nem, stb. de 90%-ban igen.
nov. 22. 17:15
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
75%

Mert az általánosságban vonzóbb, mint az alacsonyság. A nőkben a férfi iránti vonzalmat az kelti, ha úgy érzik, meg tudná védeni őket a férfi. Ezért vonzó az izmos alkat, a magasság, a határozottság és társai.

De amúgy ez csak buta általánosítás a részedről, mintha azt mondanád, hogy minden férfi a vékony nőket keresi és a telteknek soha nem jut senki. Ha körülnézel a világban, láthatod, hogy ez messze nem igaz.

nov. 22. 17:21
 2/48 magyarul csipsz (o_o ) ***** válasza:
54%
Dolgozik még bennük az ősi ösztön, miszerint magas az jó genetika, a nem magas meg rossz genetika.
nov. 22. 17:23
 3/48 anonim ***** válasza:
56%
Rinya, 170 cm vagyok rengeteg nőt megdugtam, nem a magasságon múlik
nov. 22. 17:27
 4/48 anonim ***** válasza:
0%

1es leírt kb mindent amit én is gondolok.

Én 163 cm vagyok, volt párom 171 volt (ő meghalt), mostani párom meg 184 cm.

nov. 22. 17:34
 5/48 anonim ***** válasza:
38%
Magas férfi kell hogy a fiam is magas legyen és ne nyivákoljon, mint ti.
nov. 22. 17:36
 6/48 A kérdező kommentje:

Jó példa a jelenlegi TV2 műsor ahol a családtagok/barátok mikor beszélnek egymás közt mindig az van, hogy jajj remélem magas lesz, stb.. ű

Undoritó..

nov. 22. 17:37
 7/48 anonim ***** válasza:
60%

Teljesen mindegy mit mondunk mert szerinted úgy is csak a magasság számít.

de nem!

Hiába vagy magas ha arcra nem tetszel, felnéz az ember és egy ronda férfit lát...hát kösz nem. Sokkal fontosabb, hogy jóképű legyen.

Ha csak a magasság számítana akkor sok barátnőm lett volna...de nem az számít.

nov. 22. 17:41
 8/48 anonim ***** válasza:
41%
Nekem eddig minden párom 175 cm alatti volt. És előttem is volt rengeteg nőjük. Ha egy pasi jóképű, sportos, sikeres, akkor senkit nem érdekel a magassága.
nov. 22. 17:43
 9/48 anonim ***** válasza:
42%
Mert kvára nyomorult az a férfi, aki nem magas
nov. 22. 17:47
 10/48 anonim ***** válasza:
52%
Akkor valószínűleg gyűlölöd a mai 14-24 közötti fiukat és férfiakat? Mert a legtöbb 182 vagy magasabb. Nem olyan mint a most 30-50 es férfi korosztály, ahol a 178-180 már magasnak számított.
nov. 22. 17:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!