Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért minden nő a magas férfiakat keresi?

Figyelt kérdés
És lehet itt mondani, hogy nem, stb. de 90%-ban igen.
nov. 22. 17:15
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
63%
Én 160 vagyok. Aki ezelött tetszett, és aki most, mind velem egy magasak, max 5cm-vel magasabbak. Csak jó és vonzó pasinak kellene lenni, nem egy gyökérnek. Persze könnyű erre fogni...
nov. 22. 18:26
 22/48 anonim ***** válasza:
63%
Miért minden férfi a vekony nőket keresi? 😏😏
nov. 22. 18:42
 23/48 anonim ***** válasza:
47%

Nem tudom, én 183 cm magas férfi vagyok.

Az már magasnak számít?

nov. 22. 18:48
 24/48 A kérdező kommentje:

Ha egy nő tehén , azon változtathat, lefogy.

Ha egy férfi nem 190 centi, azon nem változtathat, nem nőhet.

nov. 22. 19:01
 25/48 anonim ***** válasza:
72%

Nem keresi!

Miért hazudsz?!

Magas férfi vagyok és nem keres egyetlen egy nő sem!

nov. 22. 19:09
 26/48 anonim ***** válasza:
71%
24, ami pozitív, mert nem fognak nyaggatni kapcsolatban azzal, hogy nőj meg. Te meg már tehenezel, kis görcs. Veled sem a hobbitságod a gond, hanem a lelked hiánya.
nov. 22. 19:10
 27/48 A kérdező kommentje:

Egy aggresszív, undok tehén nőnek válaszoltam ezzel aki belém kötött.

nov. 22. 19:16
 28/48 anonim ***** válasza:
47%

Nem kötöttem beléd. Nem vagyok tehén. 68 kg vagyok 165 cm.hez. vagyis nem vagyok vékony, de azert tehén sem! NEM megy le több! Ha ennél kevesebbet eszem, már nem tudok figyelni a munkamra. A férfiak rohadt nagy százalekánal kiesek. Mégsem sírok itt mint a fürdösk*rva. Neked azért nimcs senkid, mert atlag alatti vagy, átlag feletti elvárasokkal

nov. 22. 19:22
 29/48 anonim ***** válasza:
73%
Ne etessétek már ezt a nyomorultat. Figyelemhiánya van.
nov. 22. 19:24
 30/48 anonim ***** válasza:
61%
#24 azért ez a "tehén lefogy" sem az a sztori amit elképzelsz. Akkor meg az lenne a bajod hogy itt lóg ott lóg. Mert ez ezzel jár. Undorító személyiséged van. Nem csoda hogy nem kellesz senkinek. Se tehénnek, se lefogyott tehénnek, se mindig vékonynak, se senkinek. És ez maradjon mindig is így 🙏🏼
nov. 22. 19:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!