Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért minden nő a magas férfiakat keresi?

Figyelt kérdés
És lehet itt mondani, hogy nem, stb. de 90%-ban igen.
nov. 22. 17:15
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
23%
Egyszerű:Azért nem kellesz, mert nem vagy jóképű és vonzó. Egy alacsony jóképű srác nem szokott sokáig egyedül maradni. Küldj egy képet és megmondom milyen a kisugárzásod. Szerintem inkább ott lesz a bibi.
nov. 23. 07:08
 42/48 anonim ***** válasza:
Én 155 cm vagyok és szeretem ha nem sokkal magasabb a párom nálam. Mármint nem 180 cm- és ferfiről álmodom. A hasonlóság ezen téren is fontos nekem. Nem kellene szerintem általánosítani. Vannak mindig kivételek.
nov. 23. 07:12
 43/48 anonim ***** válasza:

Már készült erról is tanulmány.

A magas férfiak jobban szeretik az alacsonyabb nőket (védelmezés, stb), a kerti törpe férfiak meg a velük egymagasakat. Nyilvan vannak kivételek.

Szóval akármilyen hihetetlen, nem csak a nőknek vannak preferenciáik.

nov. 23. 07:14
 44/48 anonim ***** válasza:
15%

Egy igényes nő számára a férfi úgy 175-180 centi körül kezdődik.

Ez alap.

nov. 23. 10:02
 45/48 anonim ***** válasza:
Igen, a legtöbbjük egy 185+ magas, kigyúrt, gazdag adoniszt szeretne, attól függetlenül, hogy ő lehet egy átlagos, kis, fa..pörgettyű. :D
nov. 23. 21:18
 46/48 anonim ***** válasza:
47%
Én 183-184 cm magas vagyok és mégis incel. Sajnos ma már a magassággal sem lehet csajozni. Egyedül a pénz kell ezeknek.
nov. 24. 06:36
 47/48 anonim ***** válasza:
100%

46

Nem igaz, hanem legyen eszméletlen jóképű. Na, attól lecsúszik a bugyi.

nov. 24. 06:54
 48/48 anonim ***** válasza:
0%

#46 a jó édes anyukád az "ezeknek", apád gondolom őt is a pénzével fogta meg, te szerencsétlen.

Álljatok már le az ilyen hülye dumakkal, komoly pszichologiai esetek vagytok egyébként. Mindig találtok valami általános problémát. Ha alacsony a hím (mert ti nem vagytok férfiak), akkor a magas kell, ha magas a hím, akkor a pénz kell... El ne gondolkozzatok azon, hogy egészen más oka van annak, hogy nem kelletek senkinek

nov. 24. 08:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!