Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért minden nő a magas férfiakat keresi?
Szia!
Magas vagyok. Nem keresnek a nők.
Szia!
oké oké oké....fújod a magadét, teljesen mindegy mit mondunk.
Akkor nem lesz senkid törődj bele.
Az én párom is átlag magasságú, 176 cm, előtte összejottem egy 165cm-es férfival. Én 158 vagyok. Volt 186 cm-es párom is.
Rohadtul nem a magasságot nézem. Ha veled nem jönnek össze, az a személyiséged miatt van, vagy tudom is én... Gondolom Palvin Barbikat akarsz magad mellé, te viszont nem vagy a férjéhez hasonló jóképű gyerek.
Kérdezzétek meg bármelyik nőt, hogy a magas vagy az alacsony pasik tetszenek e nekik: mindegyik azt fogja mondani, hogy a magas pasi vonzó, az alacsony pedig nem. :(
Arra a kérdésre meg többnyire vihorászva válaszolnak nemmel, hogy alacsony pasival is összejönnének e esetleg. Aki nem hiszi járjon utána, csomó videó van fenn a neten a témában.
Gúny és megvetés tárgya a nyomorult törpe fajtám, ez van. :(
Engem alacsony pasiként selejtszámba vesznek a nők, és ezellen nincs mit tenni. Utálnak, mert nem nőttem elég magasra.
Aki magas pasiként nem tud nőt szerezni az meg simán lúzer!
Ha én magasnak születtem volna, akkor mögöttem is összesúgnának a nők, hogy "szép magas, olyan jó pasi!"
Nem minden nő. Ez kimondottan a kerti törpe nőkre jellemző. 160cm alatti kis vakarékok, de 2 méteres pasi kell.
Lehet kisebbségi komplexus a saját törpeségük miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!