Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért minden nő a magas férfiakat keresi?

Figyelt kérdés
És lehet itt mondani, hogy nem, stb. de 90%-ban igen.
nov. 22. 17:15
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
72%

Szia!

Magas vagyok. Nem keresnek a nők.

Szia!

nov. 22. 19:27
 32/48 anonim ***** válasza:
45%
Mert a magasak tetszenek. Ennyi. Mindenkinek joga van olyan partnert ,,keresni" amilyen számára vonzó.
nov. 22. 19:31
 33/48 anonim ***** válasza:
64%

oké oké oké....fújod a magadét, teljesen mindegy mit mondunk.

Akkor nem lesz senkid törődj bele.

nov. 22. 21:22
 34/48 anonim ***** válasza:
170-175 bőven elég, exem még alatta is volt és imádták a nők, ezért az exem. De efelett kezd kényelmetlen lenni a magasság, mert én pici vagyok
nov. 22. 22:06
 35/48 anonim ***** válasza:
51%
magas vagyok, és nem keresnek van még kérdés?
nov. 22. 22:17
 36/48 anonim ***** válasza:
0%

Az én párom is átlag magasságú, 176 cm, előtte összejottem egy 165cm-es férfival. Én 158 vagyok. Volt 186 cm-es párom is.

Rohadtul nem a magasságot nézem. Ha veled nem jönnek össze, az a személyiséged miatt van, vagy tudom is én... Gondolom Palvin Barbikat akarsz magad mellé, te viszont nem vagy a férjéhez hasonló jóképű gyerek.

nov. 23. 03:11
 37/48 anonim ***** válasza:
44%

Kérdezzétek meg bármelyik nőt, hogy a magas vagy az alacsony pasik tetszenek e nekik: mindegyik azt fogja mondani, hogy a magas pasi vonzó, az alacsony pedig nem. :(

Arra a kérdésre meg többnyire vihorászva válaszolnak nemmel, hogy alacsony pasival is összejönnének e esetleg. Aki nem hiszi járjon utána, csomó videó van fenn a neten a témában.

Gúny és megvetés tárgya a nyomorult törpe fajtám, ez van. :(

nov. 23. 03:28
 38/48 anonim ***** válasza:
23%

Engem alacsony pasiként selejtszámba vesznek a nők, és ezellen nincs mit tenni. Utálnak, mert nem nőttem elég magasra.

Aki magas pasiként nem tud nőt szerezni az meg simán lúzer!

Ha én magasnak születtem volna, akkor mögöttem is összesúgnának a nők, hogy "szép magas, olyan jó pasi!"

nov. 23. 03:35
 39/48 anonim ***** válasza:
38%
Marha érdekes...sok alacsony pasi nővel megy. Könnyebb a magasságra fogni vagy a pénzre vagy a kocsi hiányra, hogy nincs senkitek, mint magatokba nézni és összeszedni magatok.
nov. 23. 06:31
 40/48 anonim ***** válasza:
12%

Nem minden nő. Ez kimondottan a kerti törpe nőkre jellemző. 160cm alatti kis vakarékok, de 2 méteres pasi kell.

Lehet kisebbségi komplexus a saját törpeségük miatt?

nov. 23. 06:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!