Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, van olyan, hogy nem adtok esélyt egy külsőleg, anyagilag kifogástalan pasinak a rossz természete vagy más negatív belső tulajdonsága miatt?
Engem krvara nem erdekel, hogy mennyi penze van egy ferfinek.
Tudja magat fenntartanu, meg esetleg egy kicsit felretenni.
De ha egy paraszt, akkor aztan plane nem erdekel, mennyi penze van. Ki akar villogni ezzel barkinek is? Ilyet csak az ostoba, sekelyes emberek tesznek.
Már elnézést, de az a pasi, amelyiknek a jelleme kifogasolható, rossz a természete, az hol TOP pasi????
Akármennyi pénze is lehet, nálam instant kuka!
Fogjátok mar fel, hogy legtobb esetben, csak annyit várunk anyagilag, amit mi magunk megteremtettünk. Nem értem el sok mindent, de van egy 1.5szobas lakasom, egy középkategorias biztonságos autóm, és egy aránylag jól fizető munkám. Ennyi...ennyi lenne a magy elvárás, de sokotok még erre a minimumra sem képes, majd habzó szajjal hisztizik, hogy nekünk audi/bmw/luxuslakas kell! Majd, ha ez a pár alap dolog megvan, és ugysincs nőd, akkor megertem, hogy szidod a nőket az elvárasaik miatt...
Mindennek stimmelnie kell. A barátnőim meg lenéznének, ha ilyen bunkóval lennék együtt. Plusz mindegyikünknek másfajta pasik jönnek be.
Ez a villogás tipikusan pasi tulajdonság, ezért kell nektek egyennő, titokban meg normálisakba vagytok szerelmesek.
Inkább dobbantok az ilyentől. És majd jön egy aki tanult, jó személyiségű, jól nézz ki és gazdag is.
A rosszindulatú incelek meg továbbra sem érdekelnek.
Valahogy azt látom, hogy a nők összejönnek az ilyen díszpintyekkel, aztán egymás között szidják a pasikat úgy általában, hogy jaj milyen szemetek.
Ahelyett, hogy keresnének normálisat, akinek esetleg nem a fehérjeshake meg a testzsírszázalék az élete.
"Ahelyett, hogy keresnének normálisat, akinek esetleg nem a fehérjeshake meg a testzsírszázalék az élete."
Csakhogy tévesen vonsz párhuzamot a fehérjeshake meg a bunkóság közt.
Az a férj, aki a legbunkóbb a barátnőim férjei közül egy dagadt törpe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!