Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Tinder már valóban csak az elit kategória játszótere lett?
3 napja regisztráltam és gondoltam ha lúd, legyen kövér alapon előfizettem a Gold-ra. 5 like érkezett ebből mind az öt elhízott, igénytelen nő. Többször tettem ki képet magamról ide az utóbbi időben, most már nem fogok mert azonnal leveszik a kérdést. Valóban ennyire hátrányos lehet a megjelenésem hogy a sok elitcsaj közül konkrétan senkivel nem tudok matchelni? Aki emlékszik rám, az tudja hogyan nézek ki.
29F
Szerintem sincs több zaklatás vagy erőszak mint régen. Annyi történt, hogy az idióta metooval sikerült azóta telesírni a netet. Minden férfit egy kalap alá véve, összemosva őket az erőszakoló primitív gyilkosokkal, és ennek a levét isszuk a mai napig is. Férfiak és nők is egyaránt. Csomó fiatal lány is olvasta ezeket a gyakran kiszínezett, eltúlzott, és sokszor egyoldalúan tálalt horror storykat. Ahol a férfi kizárólag ösztönlény és velejéig gonosz elkövető, a nő pedig kizárólag ártatlan áldozat lehet. De gondolkodjatok már egy kicsit! Szerintetek nincs összefüggés? Nem a világ lett a rosszabb ilyen téren, hanem pont a nemek tudatos összeugrasztásának a része ez a szar is. Vannak tanulmányok amik rámutatnak, hogy semmi nem változott a metoo óta, ugyanannyi az erőszak, nem csökkent! Egyetlen dolgot sikerült vele elérnetek, hogy már olyan nők is szabályosan rettegnek a férfiaktól, akiknek eddig még se jó, se rossz tapasztalatuk nem volt velük. Meg hogy mostanra ettől sokan már egy rossz nézésre is képesek erőszakot kiáltani.
Ha valaki folyton ilyen szar rémtörténeteket fog olvasni (és egyesek tényleg kéretlenül, mindenhova odahányják ezeket!), az persze hogy még a normális, barátságos, ismerkedni vágyó férfiakra is úgy fog tekinteni, mint erőszakolni vágyó, pszichopata ösztönlényekre, aki épp szép szavakkal próbálja csapdába csalni őt. És a hülyébbeknél onnét már tényleg csak egy lépés, hogy ráuszítsa a többi embert, vagy gázsprayvel fújja le. Utólag meg mindenféle erőszakos támadásnak, vagy erőszakolási kísérletnek hazudja be az esetet, a saját seggét is védve. Vagy hogy komolyan tényleg azt hitte, és azóta is hiszi.
Szerencsére azért van még élőben ismerkedés, ezt még nem sikerült teljesen tönkretenni, mint az online közeget. Csak tényleg azt kell figyelni, ki nyitott rá. És a látványosan feszengő, szorongó, telefonba mélyedő rettegőket elkerülni. Csak az benne a kár, hogy ez csomó embert magányba taszít, mert így elég sokan kiesnek, akik egyébként lehetnének egy boldog pár, vagy tökéletes match is. Már sosem fog kiderülni, mert megerőszakolta a lelküket a metoo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!