Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Tinder már valóban csak az elit kategória játszótere lett?
3 napja regisztráltam és gondoltam ha lúd, legyen kövér alapon előfizettem a Gold-ra. 5 like érkezett ebből mind az öt elhízott, igénytelen nő. Többször tettem ki képet magamról ide az utóbbi időben, most már nem fogok mert azonnal leveszik a kérdést. Valóban ennyire hátrányos lehet a megjelenésem hogy a sok elitcsaj közül konkrétan senkivel nem tudok matchelni? Aki emlékszik rám, az tudja hogyan nézek ki.
29F
#20: Rossz dolgok bárhol megtörténhetnek. Ennyi erővel az utcára se lépjünk ki, mert ütöttek már el embereket, otthon se legyünk, mert megjelenhetnek a betörők, és megölhetnek bennünket stb. Átérzem azoknak a helyzetét, akiket molesztálnak, a segítség elmaradása részben sajnos a szar törvények miatt van, a bűnözőnek több joga van, mint a becsületes embernek, és ha a molesztáló bántalmazza vagy megöli a molesztált ember segítségére sietőt, lehet, hogy felfüggesztettel megússza, így nem sokan fognak rohanni, hogy segítsenek. Kisebb városokban vagy falvakban viszont nem jellemző a tömeges zaklatás, max. csövesek tarhálnak. Én sokat közlekedtem nagyobb városokban (Debrecen, Miskolc, Eger), de soha semmilyen zaklatási esetet nem tapasztaltam.
Azt amúgy sosem tudhatjuk, hogy egy betegesen rettegő nő mikor fújja le paprikaspray-vel a hozzá odalépő férfit, vagy mikor állít bele egy kést, mert támadásnak veszi a dolgot, és bekattan (mint amikor teljesen hétköznapi emberek akarják felrobbantani a tömblakást, mert éppen olyanjuk van). Szórakozóhelyek sincsenek mindenütt, vagy nem minden férfi jár ilyen helyekre. Másrészt ha ott akar egy férfi ismerkedni, akkor az is baj, mert az ilyen "nyilván" csak dugni akar. Az ismerkedős oldalak meg... Ha valaki próbálta őket, valószínűleg megvan róluk a lesújtó véleménye. Nem mindenki vadállat, aki szemezni vagy beszélgetni akar egy nővel. Nekem is vannak rossz tapasztalataim, amikor bunkón és megalázó módon viselkedtek velem a nők, mégsem általánosítok, és nem gondolom azt, hogy minden nő ilyen.
" Ennyi erővel az utcára se lépjünk ki, mert ütöttek már el embereket, otthon se legyünk, mert megjelenhetnek a betörők, és megölhetnek bennünket stb. "
Tehàt te nem zàrod az ajtódat h ne menjenek be?
Dehogynem! Mindent megteszel annak az érdekében hogy ne történjen ilyen.
Egy nő is így van! Megpróbàlja minimalizàlni annak az esélyét hogy megerőszakoljàk!
Falvakban nem vadidegen, mert ismered minmum làtàsból.
Kisvàrosban szintén legalàbb làtàsból ismered, egy kicsit utàna kérdezősködsz, és màr is megvan 😉
Nem minden férfi jàr szórakozóhelyekre. Hàt pajtàs ha ismerkedni akarsz, akkor kezd el! Nem fog a muff a szàdba repülni!
A cetli helyett ott a teló. 😉
Pont ezt nehezményezted!
Sajnàlom hogy nem fogod fel hogy egy nő nem szereti ha leszólítjàk.
Talàn egyszer majd a jövőben ha 10 pasiból 7nek nem az az első gondolata ha egy nő ràmosolyog a buszon hogy " mekkora ribizli" lehet könnyebb lesz az ismerkedés.
De így hogy Te különösebb erőfeszítést nem akarsz tenni, csak az utcàn odamenni egy idegen nőhőz, és még meglepődsz azon hogy ezt a hölgyek potencionàlis veszélyként fogjàk fel, érdekes!
Az a baj hogy úgy érzem tényleg nem érted a dolgot.
A szórakozóhelyeket hagyjuk már! Be nem teszem a lábam, főleg így 30+, annyira távol áll tőlem. Nem kellene oda + a "csodás" társkeresőkre szorítani az ismerkedést, megszívatva ezzel nem kevés embert.
Tényleg az lenne a legjobb, ha kiírhatnám magamra, hogy "ne aggódj, nálam nem lesz #metoo, közeledj nyugodtan", mert ezek a rettegők jól elcseszték nekem is... 😒
Làtod, vannak azok a nők akik nem veszik rossz néven. Ők gondolom akkor nem a telójukat bujjàk, felveszik a szemkontaktust. Nonverbàlis jelekkel mutatjàk hogy okés a szitu.
És vannak azok (mint én is)
Akik a telót nyomkodjàk, mert rohadtul nincs kedvem ismerkedni. Baromira nem vàgyom arra hogy egy adás odajöjjön hozzàm "udvarolni"
Mert vagy veszi a lapot (ha eddig nem vette hogy nem vok vevő rà, most sem fogja!)vagy nem!
"de akár még azt is, ha tolakodóan közelednek hozzá."
Igen?
Te màr csak tudhatod mennyi mindent tud tenni ilyenkor egy normàlis nő a maga 45-50 kilójàval....
"Egy normális nő tudja kezelni, ha normálisan MEGszólítják (nem LE), de akár még azt is, ha tolakodóan közelednek hozzà"
Azért megnézném hogyan kezeled ha egy nàlad làthatóan jóval erősebb, neked nem tetsző fizimiskàjú meleg férfi tolakodóan leszólítana a buszmegàllóban 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!