Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A Tinder már valóban csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Tinder már valóban csak az elit kategória játszótere lett?

Figyelt kérdés

3 napja regisztráltam és gondoltam ha lúd, legyen kövér alapon előfizettem a Gold-ra. 5 like érkezett ebből mind az öt elhízott, igénytelen nő. Többször tettem ki képet magamról ide az utóbbi időben, most már nem fogok mert azonnal leveszik a kérdést. Valóban ennyire hátrányos lehet a megjelenésem hogy a sok elitcsaj közül konkrétan senkivel nem tudok matchelni? Aki emlékszik rám, az tudja hogyan nézek ki.

29F

dec. 1. 09:39
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
85%
#10: Régebben volt, hogy pl. vonaton vagy buszmegállóban odamentem egy lányhoz. De a mai világban már ez is lehetetlen, egyrészt mindenki csak a telefonját buzerálja, vagy bambul kifelé a fejéből, nehogy már bárki is meg merje őket szólítani, másrészt nem hiányzik, hogy rendőrért kiabáljanak, vagy hogy lefújjanak gázspray-vel, csak mert hozzájuk mertem szólni. Közben meg siránkoznak a nők, hogy "a mai férfiak miért nem tudnak kezdeményezni".
dec. 1. 11:24
 12/34 A kérdező kommentje:

11

Manapság csak akkor tudunk kezdeményezni élőben, ha kb. címlap pasik vagyunk

dec. 1. 11:39
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
#12: Neten pedig még inkább. Szóval a kör bezárult.
dec. 1. 11:42
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

10

Én meg pont az ellenkezőjét tapasztalom. Engem állandóan leszólítanak, amivel nincs baj, csak ha nem tetszik és ezt normálisan, kedvesen közlöm vele, akkor ne jöjjön utánam tovább, ne kezdjen el könyörögni, hogy de adjak egy esélyt. Volt olyan is, aki eléggé agresszív lett emiatt. Mikor már látom, hogy valaki néz, próbál velem szemkontaktust felvenni, de nekem nem tetszik, akkor elfordulok, buzerálom a telefonom, ezzel is próbálom jelezni, hogy esélytelen a dolog.

dec. 1. 11:55
 15/34 anonim ***** válasza:
Én nem láttam a fotód, pedig kíváncsi vagyok 🧐
dec. 1. 12:43
 16/34 anonim ***** válasza:
67%

Ez érdekes... Hol történik meg "állandóan", 14-es?

Csak azért kérdezem, mert én nem csupán a saját esetemből indulok ki, hanem figyelek, és rég nem láttam példát arra sem, hogy mással megtörtént volna. Hétköznapi helyeken, nem szórakozóhelyen.

A levakarhatatlan, agresszív zaklató persze nem hiányzik senkinek sem, de szerintem elég káros már ez is, hogy rögtön ők jutnak eszünkbe... A normális férfiak fejébe elültetjük a gondolatot, hogy azonnal, automatikusan ilyenekre asszociálunk, ő ezt nem akarja, ettől még kevesebb bátorsága és hajlandósága marad közeledni.

dec. 1. 13:24
 17/34 anonim ***** válasza:

Pontosan azt tapasztaltam amit a #14

Ezért "buzeràlom" inkàbb a telómat stb.

Annyi az aberàlt beteg àllat, hogy màr tényleg gyomorgörcsöm van, ha észreveszem hogy fixíroz valaki.

A címlap pasikra is igaz ez, mert ott még arra gondolok hogy ha ez így ismerkedik ilyen külsővel tutira pszichopata.....

dec. 1. 14:28
 18/34 anonim ***** válasza:

16

Plázában, Deák téren, Vörösmarty téren, strandon, fesztiválon, házibuliban, koncerten, villamoson, bárokban, kávézóban, munkahelyen.

dec. 1. 16:01
 19/34 anonim ***** válasza:
76%
Tényleg szomorú, hogy már ránéznünk sem szabad senkire, mert ezért "aberráltaknak", "pszichopatáknak" stb. könyvelnek el minket. Szerintem pont az ilyen nők fejében van nagy baj, nem a férfiakéban. Ezek után senki ne csodálkozzon, ha a férfiak inkább nem kezdeményeznek, ki tudja, hány beteg nő járkál szabadlábon, aki még akár egy kést is elővehet a táskájából, ha meg merjük szólítani, vagy egyáltalán csak rá merünk nézni.
dec. 1. 16:48
 20/34 anonim ***** válasza:

Tudod ha az ember lànyànak van rossz tapasztalata, sajnos a félelem benne marad!

Ès szerintem kevés az a nő aki élvezi ha random idegenek leszólítjàk az utcàn, tömegközlekedésen stb.

Olyan vilàgban élünk ahol napi szinten előfordul a héven molesztàlàs, és akik ott ülnek inkàbb elfordítjàk a fejüket mintsem hogy segítsenek!

Ezek megtörténnek!

Kérlek linkelj ide olyan esetet mikor egy nő molesztàlt egy férfit! Vagy még megkéselt egyet mert az odalépett hozzà!

Vannak szórakozó helyek, ismerkedős oldalak közösségi oldalak stb....

Ahol egy nő szívesebben fogadja a közeledést

Ott a hel

dec. 1. 17:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!