Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A Tinder már valóban csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Tinder már valóban csak az elit kategória játszótere lett?

Figyelt kérdés

3 napja regisztráltam és gondoltam ha lúd, legyen kövér alapon előfizettem a Gold-ra. 5 like érkezett ebből mind az öt elhízott, igénytelen nő. Többször tettem ki képet magamról ide az utóbbi időben, most már nem fogok mert azonnal leveszik a kérdést. Valóban ennyire hátrányos lehet a megjelenésem hogy a sok elitcsaj közül konkrétan senkivel nem tudok matchelni? Aki emlékszik rám, az tudja hogyan nézek ki.

29F

dec. 1. 09:39
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
75%
Nagyjából emlékszem rád a fotóid alapján. Azt kell hogy mondjam hogy sajnos te sem vagy elit kategória. A Tinderen mindenki a legjobbra megy.
dec. 1. 09:44
 2/34 anonim ***** válasza:
84%

Az a kategóriád, akiknek te kellesz. Nem tetszik? Maradj egyedül!

A mindennapos hiszti nem fog segíteni a helyzeten. Kivéve ha minden kiírt kérdés után büntiből nyomsz 50 felülést, guggolást meg fekvőtámaszt.

dec. 1. 09:49
 3/34 anonim ***** válasza:
61%

Igen.

Nem "már", én 2022 nyarán is ezt tapasztaltam, szóval nem új jelenség. És nő vagyok - nekünk sincs ám ott semmi keresnivalónk, ha nem instakompatibilis a kinézetünk meg az egész életünk.

Nem a hétköznapi földi halandók terepe ez (sem). A nem csúcskategóriának csak az offline ismerkedés való, bár ez is már múlt idő, mert mostanság idegenek nem állnak szóba/foglalkoznak egymással sehol, mindenki a telefonjával vagy az éppen jelenlévő meglévő ismerőseivel, illetve "az övéivel" van csak el...

dec. 1. 09:51
 4/34 anonim ***** válasza:
50%
Kövér nők a te szinted. Fogadd le vagy szenvedj.
dec. 1. 10:01
 5/34 A kérdező kommentje:
És ezt honnan tudod négyes?
dec. 1. 10:02
 6/34 anonim ***** válasza:
79%
Nagyjából az összes társkereső ilyen. Rengeteg átlagos, bájosan szép lányt/nőt megjelöltem, nem topmodelleket, de nem is bányarémeket vagy kórosan elhízottakat, de kb. semmi, néha elindulni látszik egy beszélgetés, aztán kész, vége. Badoo-n pl. rendszeresen kövérek és/vagy csúnyácskák lájkolnak, nem is értem, hogy mondjuk egy 80-90-100 kilós nő mit akar tőlem, mikor én hatvanegynéhány kiló vagyok. Nem tartom magam bűnrondának, igaz, helyes sem vagyok, de elkeserítő, hogy ennyire nem érdeklek senkit.
dec. 1. 10:22
 7/34 anonim ***** válasza:
38%

Gondolod, hogy túlsúlyos nőként jobb? 🤣 Értem, hogy van rajtam 20 kg plusz, és nem mindenkinek tetszik a csöcsös-faros testalkat. De elkeserítő, hogy diplomás, jól szituált nőként csak a 25+ évvel idősebb, csöves szintű pasik akarnak valamit.

Mondjuk én nem abban látom a megoldást, hogy itt kesergek, hanem elfogadtam, hogy egyedül maradok. Annyira nem rossz, hogy bárki megfeleljen, köszike.

dec. 1. 10:59
 8/34 anonim ***** válasza:
69%
#3: Nem mindenkire igaz, hogy az átlagos nők senkit sem érdekelnek, sokan vagyunk, akiket érdekelnének, csak már inkább félrenézünk, és megyünk tovább. Neten hiába jelölgetjük az átlagos nőket, hiába írunk nekik, semmi. Volt, hogy egyedülálló anyukának írtam, normális módon. Válaszra sem méltatott, csak egy rendszerüzenetet kaptam, hogy "X. Y. nem akar veled beszélni". Élőben lehetetlen ismerkedni, mert már a szemkontaktust sem lehet felvenni senkivel, ha meg random odamész a boltban, utcán, akárhol, akkor te leszel a zaklató. Azt pedig már csak csendben teszem hozzá, hogy sokszor pont az átlagos nőktől kaptam olyan sértő és megalázó dolgokat, hogy a hajam szála az égnek állt.
dec. 1. 10:59
 9/34 anonim ***** válasza:
72%

7

Nem egyszerűbb lenne lefogynod? Lusta vagy?

dec. 1. 11:06
 10/34 anonim ***** válasza:
69%

"Élőben lehetetlen ismerkedni, mert már a szemkontaktust sem lehet felvenni senkivel, ha meg random odamész a boltban, utcán, akárhol, akkor te leszel a zaklató."

Ez nagyon nagy probléma, igen. Jól el lett cseszve a qrva #metoo-val.

Én várnám, hogy jöjjenek, kezdeményezzenek, keresem a szemkontaktust. De a férfiak inkább nem teszik emiatt, és ez is teljesen érthető, én sem merném már a helyükben. Csak így meg... boldog magányt mindenkinek... :(

dec. 1. 11:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!