Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Tinder már valóban csak az elit kategória játszótere lett?
3 napja regisztráltam és gondoltam ha lúd, legyen kövér alapon előfizettem a Gold-ra. 5 like érkezett ebből mind az öt elhízott, igénytelen nő. Többször tettem ki képet magamról ide az utóbbi időben, most már nem fogok mert azonnal leveszik a kérdést. Valóban ennyire hátrányos lehet a megjelenésem hogy a sok elitcsaj közül konkrétan senkivel nem tudok matchelni? Aki emlékszik rám, az tudja hogyan nézek ki.
29F
Az a kategóriád, akiknek te kellesz. Nem tetszik? Maradj egyedül!
A mindennapos hiszti nem fog segíteni a helyzeten. Kivéve ha minden kiírt kérdés után büntiből nyomsz 50 felülést, guggolást meg fekvőtámaszt.
Igen.
Nem "már", én 2022 nyarán is ezt tapasztaltam, szóval nem új jelenség. És nő vagyok - nekünk sincs ám ott semmi keresnivalónk, ha nem instakompatibilis a kinézetünk meg az egész életünk.
Nem a hétköznapi földi halandók terepe ez (sem). A nem csúcskategóriának csak az offline ismerkedés való, bár ez is már múlt idő, mert mostanság idegenek nem állnak szóba/foglalkoznak egymással sehol, mindenki a telefonjával vagy az éppen jelenlévő meglévő ismerőseivel, illetve "az övéivel" van csak el...
Gondolod, hogy túlsúlyos nőként jobb? 🤣 Értem, hogy van rajtam 20 kg plusz, és nem mindenkinek tetszik a csöcsös-faros testalkat. De elkeserítő, hogy diplomás, jól szituált nőként csak a 25+ évvel idősebb, csöves szintű pasik akarnak valamit.
Mondjuk én nem abban látom a megoldást, hogy itt kesergek, hanem elfogadtam, hogy egyedül maradok. Annyira nem rossz, hogy bárki megfeleljen, köszike.
7
Nem egyszerűbb lenne lefogynod? Lusta vagy?
"Élőben lehetetlen ismerkedni, mert már a szemkontaktust sem lehet felvenni senkivel, ha meg random odamész a boltban, utcán, akárhol, akkor te leszel a zaklató."
Ez nagyon nagy probléma, igen. Jól el lett cseszve a qrva #metoo-val.
Én várnám, hogy jöjjenek, kezdeményezzenek, keresem a szemkontaktust. De a férfiak inkább nem teszik emiatt, és ez is teljesen érthető, én sem merném már a helyükben. Csak így meg... boldog magányt mindenkinek... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!