Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem próbàlkozok nőkkel célzottan ismerkedni akkor örökre egyedül maradok?
Figyelt kérdés
Kapcsolataim voltak de ez az ismerkedéses körbe udvarolgatós fàzis nekem nem megy. Az utóbbi időben tàrskeresőn meg 1-2 személyes próbàlkozàs volt de mind zàtonyra futott,így eldöntöttem h lszrom az egészet és nem ismerkedem. Ha egy nő akar az jelezze egyértelműen köntörfalazàs nélkül (bàr tudom nem lesz ilyen)nov. 29. 07:58
11/14 anonim válasza:
Régebben ha jól néztél ki, gyakorlatilag mindig volt olyan próbálkozó nő, aki téged szedett fel. Manapság már ez se játszik, hacsak nagyon jól nem nézel ki. Meg ugyanez, aki aktívan tett érte, az régen is be tudott csajozni, ha jól nézett ki. Kicsit jobb nőt szerezve, mint aki csak rástartolt az emberre a másik esetben. Viszont manapság ha jól is nézel ki, már hiába teszel érte aktívan, csomóan le fognak pattintani. Mert ugyanaz lesz mint az első esetnél, csak a nagyon jót keresik minden szempontból. Ennyire eltolódtak az igények, és megszűnt az önismeret. Akinek pedig még van, azok már rég komoly, tartós kapcsolatban vannak. Nem sajnálom tőlük, megérdemlik. Csak ugye ezt se szabad elfelejteni, mivel ez is a párkeresők esélyei ellen szól. Hogy a normálisakat már rég elkapkodták. Baromi nehéz lett ez az egész így a 2020-as évekre, nincs mit szépíteni rajta.
12/14 A kérdező kommentje:
#11 szerintem most is vannak ilyen nők csak én nem nézek ki annyira jól vagy nem olyan a kisugárzásom hogy ők vadásszanak engem
nov. 29. 13:26
13/14 anonim válasza:
Báttyaaaaa nem való neked nő, te is tudod. Menj a rossznénik oldalra egyszerűbb, kifizeted megdugod és kész
14/14 A kérdező kommentje:
Rossznénik 😄 akkor én meg Rosszbàcsi leszek
nov. 29. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!