Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem próbàlkozok nőkkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem próbàlkozok nőkkel célzottan ismerkedni akkor örökre egyedül maradok?

Figyelt kérdés
Kapcsolataim voltak de ez az ismerkedéses körbe udvarolgatós fàzis nekem nem megy. Az utóbbi időben tàrskeresőn meg 1-2 személyes próbàlkozàs volt de mind zàtonyra futott,így eldöntöttem h lszrom az egészet és nem ismerkedem. Ha egy nő akar az jelezze egyértelműen köntörfalazàs nélkül (bàr tudom nem lesz ilyen)
ma 07:58
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Te is tudod, hogy egyedül maradsz, minek kérdezni.
ma 08:02
 2/10 A kérdező kommentje:
😃😃
ma 08:03
 3/10 anonim ***** válasza:
36%
Pocakos vagy? Nem keresel többet 500 ezer nettónál? Abban az esetben egész életedben várakozhatsz.
ma 08:06
 4/10 A kérdező kommentje:
Kis pocak van ,de úgy izmos vagyok :D Netto 500 nincs meg illetve a farkam sem nagy ìgy még kompenzálni sem tudom 😀😄
ma 08:09
 5/10 anonim ***** válasza:
26%
Részvétem akkor. Fogd fel vidáman! Boldog magányt
ma 08:11
 6/10 anonim ***** válasza:
95%

Én ismerek egy hasonló férfit. Nem ismerkedett, nem randizott. 33 éves korában, véletlenül megismert egy nőt. A nő lerobbant útközben, a pasas meg megállt, hogy tud-e segíteni.

Innen indult minden. Aztán a nő kezelésbe vette, elhívta ebédre, aztán szülinapra, meghivatta magát a pasinál, megismertette magát az apjával, elhivatta magát rendezvényekre. 7 hónap után összeházasodtak. Már vagy 6 éve élnek együtt, vagy gyerekük is, vettek házat, 2 kocsit. Nagyon jó csapat ez a két ember.

ma 08:48
 7/10 A kérdező kommentje:
#6 na akkor legalább kis szerencsével lehet 😀
ma 09:02
 8/10 anonim ***** válasza:
#7 persze, hogy lehet 🙂
ma 09:03
 9/10 anonim ***** válasza:
36%
Nyilván matematikailag nem nulla az esélyed, de nagyságrendekkel kevesebb, mintha aktiválnál.
ma 09:37
 10/10 A kérdező kommentje:
#9 Az nembaj, én türelmes vagyok
ma 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!