Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 45 évesen normális azt érezni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

45 évesen normális azt érezni, hogy párkapcsolatba már nem tudsz belemenni, mert a kortársaid nem vonzóak?

Figyelt kérdés

Olyan mintha valahol max. 35 (nagyon ritkán 40) év körül szinte mindenki elveszítené a vonzerejét és már nem nőket és férfiakat látnánk, hanem egyre inkább néniket és bácsikat.

És valahogy azt érezni, hogy képtelen vagy kapcsolódni érzelmileg és szexuálisan ez miatt.

Nyilván engem sem tartanak már vonzónak.

ma 10:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mire számítottál hogy 40 évesen is mindenki 20 éves latin macsónak fog kinézni? Öregszünk és változunk természetes folyamat.
ma 10:16
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván egy 40 éves nem fog úgy kinézni, mint 20 éves korában. De szerintem tök mindegy minden korosztályban vannak akik igenis jól néznek ki korukhoz mérten. Ugyanúgy igaz hogy attól mert valaki fiatal nem feltétlen néz ki jól
ma 10:21
 3/12 anonim ***** válasza:
62%
Szerencsés genetikám van akkor hogy 40 évesen még szexelnek velem a huszonéves nők.
ma 10:22
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell felülni a média és facebook által gerjesztett tökéletességi vonatra...

Én vonzónak tartom a korosztályom nőit. 40/f

ma 10:37
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Figyu, azért korral a prioritások is változnak jó esetben. 20 évesen az ember a pillangókat kergeti és egész nap szexelne.

40, 50 után már megtanuljuk, hogy egy megbízható szerethető társ kincs. Persze, akkor is kell egy alap vonzalom, de már más dolgok fontosak, ez korral csak fokozódik. Fontos a minőségi együtt töltött idő, a jó humor, hogy valaki dolgos, megbízható. Aki 40+ ott tart, hogy csak a 25 éves topmodell kell, mellette mindegy hogy buta, naplopó akármi, csak jól nézzen ki...hát erre most mit mondjak?

ma 10:39
 6/12 anonim ***** válasza:

Szerintem te inkább megkeseredett vagy.

Én 37 évesen simán vonzónak tartom a korban hozzám illő férfiakat és ők is engem.

Az más, hogy nálam próbálkoznak fiatalabbak és idősebbek is, engem ők nem érdekelnek.

Egy normális értékrendű ember tud párt választani a korosztályából.

ma 10:40
 7/12 anonim ***** válasza:
41 éves nő vagyok. Férjem 52 éves, szeretőm meg 54. Vonzódom mindkettejükhöz. Vannak akik jól tartják magukat 50 felett is.
ma 12:04
 8/12 anonim ***** válasza:
7 Nem érzed magad undorítónak?
ma 12:09
 9/12 anonim ***** válasza:
#7 Ha vonzó a férjed minek kell neked szerető?
ma 12:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Akkor keress fiatalabb partnert.
ma 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!