Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennnyire baj, hogy nem a külső szemlélők szerint szintemen lévő szingli kollégám tetszik nekem, hanem egy szintemen felüli? Miért nem lehet ezen véleményeket magukban tartani a többi kollégának?
Nem szeretnék nála "ha nincs ló, jó a szamár is" lenni. Nem szeretném, hogy megalkuvásból legyen velem.
Jól érzem magam a bőrömben teltként, mert így is homokóra alkatom van, csak nem a vékony fajtából. Így a fogyás nem opció nálam.
Azért nincs önbizalmam, mert 3 éve, amikor azt hittem, hogy kölcsönös a vonzalom egy ismerős férfival (még a barátaim is azt hitték, mert bekerült a haveri társaságunkba) és elmondtam neki, akkor kiröhögött, hogy nézzek már magamra, hogy nézek ki..... Na ebből lelkileg nem igazán sikerült talpra állnom ennyi idő után sem, de ezt jól titkolom a külső szemlélők elől.
Nem a magasságomat és a súlyomat írnám le, mert az nem adja vissza, hanem 106-85-106 az arányom.
Ja és rendszeresen sportolok is, így a súlyomban izom is van, nemcsak zsír, így nem annyira mérvadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!