Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennnyire baj, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennnyire baj, hogy nem a külső szemlélők szerint szintemen lévő szingli kollégám tetszik nekem, hanem egy szintemen felüli? Miért nem lehet ezen véleményeket magukban tartani a többi kollégának?

Figyelt kérdés

nov. 26. 17:47
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Nekem is az jött le, hogy eleve kerítőt szerettek volna játszani ab és köztem, de nem voltam rá vevő. Ők jóban vannak ab-vel, rám meg fujjognak a hátam mögött. A szemembe meg közlik, hogy ne válogassak, mert akkor egyedül maradok. Becsüljem meg, hogy ab-nak bejövök.
nov. 26. 20:45
 22/34 anonim ***** válasza:
Hát én simán megmondanám nekik, hogy krvajól érzem magamat egyedül, semmi szükségem valakire, aki be sem jön, és inkább 50 év magány, mint egy “csak legyen valami” kapcsolat. :D
nov. 26. 20:48
 23/34 A kérdező kommentje:
Kedves 22-es, ezt ma megmondtam nekik délután, kicsit hevesebben, mert "eldurrant az agyam". Azóta úgy is néznek rám, mint egy "véres rongyra".
nov. 26. 20:50
 24/34 anonim ***** válasza:
Az már az ő bajuk. Puffogjanak magukban, majd kiheverik.
nov. 26. 20:52
 25/34 anonim ***** válasza:

Sajnos ez a társadalmi elvárás.

Ha nem vagy jó nő/jó pasi, akkor próbálkozz hasonló szintűnél/fogadd el a közeledését.

Mert ha nem, akkor mit válogatsz, nézzél már magadra úgysem kapsz jobbat.

Ilyenek az emberek, és nem csak a kollégáid.

nov. 26. 21:25
 26/34 anonim ***** válasza:
44%
Ez nem a társadalmi elvárás. Engem nem zavar, ha valaki szintje fölött akar keresni, csak ne hisztizzen, hogy nem talál. Vagy adja lejjebb vagy viselje méltósággal.
nov. 26. 21:53
 27/34 anonim ***** válasza:
70%

10 itt csak tetszik neki a csávó. Azok a pasik meg a nőt szó szerint elhordják mindennek, ha esélyt se kapnak.

Van különbség.

nov. 27. 00:31
 28/34 anonim ***** válasza:
23%
És itt én vagyok lehordva ha azt merem írni hogy, a duci nők is chadazik tessék itt a példa.
nov. 27. 06:56
 29/34 A kérdező kommentje:

Nem hordom le azért, mert a szép nők tetszenek neki, mert teljesen érthető. (Eszembe sincs megmondani neki, hogy tetszik. Amúgy meg jól leplezem, mert alapjáraton minden kollégával kedves vagyok.)

Így vagyok olyan állapotban, hogy nem találkozik a kereslet a kínálattal és így inkább egyedül, mint megalkudva. Volt már házasság is az életemben és kiütközött váláskor mindkettőnknél, hogy "csak" megalkuvásra épült a kapcsolat és így annak a 8 évnek semmi értelme nem volt utólag belegondolva. Többet azért lenni valakivel, hogy ne legyek egyedül, inkább nem. (Ennek már 6 éve.....)

nov. 27. 07:34
 30/34 anonim ***** válasza:
61%
Figyelj kérdező miért ne lehetne elmondani? Lehet neki pont a plus size nők tetszenek. Ha még nincs önbizalmad fogyj le és már több esélyed lesz nála de mondom még így is van egy kicsi esélyed tudod mi pasik nem vagyunk annyira válogatósak mint ti hogy, csak a jó testű vagy senki mi tudunk lejjebb is adni az elvárásból.
nov. 27. 07:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!