Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennnyire baj, hogy nem a külső szemlélők szerint szintemen lévő szingli kollégám tetszik nekem, hanem egy szintemen felüli? Miért nem lehet ezen véleményeket magukban tartani a többi kollégának?
Sajnos ez a társadalmi elvárás.
Ha nem vagy jó nő/jó pasi, akkor próbálkozz hasonló szintűnél/fogadd el a közeledését.
Mert ha nem, akkor mit válogatsz, nézzél már magadra úgysem kapsz jobbat.
Ilyenek az emberek, és nem csak a kollégáid.
10 itt csak tetszik neki a csávó. Azok a pasik meg a nőt szó szerint elhordják mindennek, ha esélyt se kapnak.
Van különbség.
Nem hordom le azért, mert a szép nők tetszenek neki, mert teljesen érthető. (Eszembe sincs megmondani neki, hogy tetszik. Amúgy meg jól leplezem, mert alapjáraton minden kollégával kedves vagyok.)
Így vagyok olyan állapotban, hogy nem találkozik a kereslet a kínálattal és így inkább egyedül, mint megalkudva. Volt már házasság is az életemben és kiütközött váláskor mindkettőnknél, hogy "csak" megalkuvásra épült a kapcsolat és így annak a 8 évnek semmi értelme nem volt utólag belegondolva. Többet azért lenni valakivel, hogy ne legyek egyedül, inkább nem. (Ennek már 6 éve.....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!