Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mi van köztünk egy "ismeretlennel"? Külső szemlélők véleménye érdekel.
Figyelt kérdés
"Sziasztok! 40-es elkötelezett nő vagyok. Van az életemben egy férfi, akit nem tudok hová tenni, ezért kérném külső szemlélők tanácsát. Évekkel ezelőtt kezdődött a "kapcsolatunk", azzal, hogy rámköszönt. Évekig köszöngetés, de láttam rajta, hogy úgy köszön, mint akinek tetszem. Aztán ismerősök lettünk egy közösségi oldalon. Minden posztomat likeolja. Annyira azért nem vagyunk közeli ismerősök, hogy ennyire likeolgassa a dolgaimat, szinte tényleg csak az utcáról ismerjük egymást. De lehet teljesen félreértem. Nem tudom, ezt a helyzetet hová tenni, engem valamiért mégis foglalkoztat a dolog. Mi lehet ez a részéről? Semmi? Én látok bele többet? Nem szeretnék ítélkező véleményeket."máj. 8. 20:21
1/12 anonim válasza:
39(!!!) évesen, gyermekkel, férjjel téged más férfi érdekel aki maximum meghúzna? Miért nem a gyereked és a férjed érdekel inkább? Ennyire viszket?
2/12 A kérdező kommentje:
1/1 nem. Nem kérek ítélkezést! Senki nem mondta, hogy lépnék is felé. Csak nem tudom hová tenni a helyzetet.
máj. 8. 20:25
4/12 anonim válasza:
Csak kérdeztem. Amúgy leírtam maximum megrakna aztán dobna te meg sírnál utána, vagy a két szék közül a padlón kötnél ki mert a férjed meg kidobna.
5/12 anonim válasza:
Nyilvánvaló, hogy tetszel neki. De talán bizonytalan vagy direkt nem lép a helyzeted miatt. Legközelebb ha találkoztok szólj rá, hogy köszi a storyt, vagy szép volt a zene stb... Bármi. Persze csak ha úgy akarod, ezt már te tudod. De esetleg irhatsz is neki amikor feltesz valamit, hogy tetszik stb... Rajtad múlik mit akarsz tőle.
6/12 anonim válasza:
29 évesen hamvasab kellet volna vele ismerkedni , nem igy 10 év utan amikor unod a ferjedet es bele ulnel maseba is..
7/12 A kérdező kommentje:
6. válaszadó, köszönöm az értékes hozzászólást. Nem erről van szó. Mint azt az első kommentelőnek is leírtam. A helyzetet nem tudom hová tenni. Engem a férfi gondolkodása, szemszöge érdekelne, nem a haszontalan, ítélkező megjegyzések.
máj. 8. 21:45
8/12 anonim válasza:
Nekem ez kicsit gyerekes viselkedés ennyi idősen mindkettőtök részéről. 40 éves nő vagyok, ha nekem tetszik egy férfi, akkor pl ráírok és elkezdek vele beszélgetni. De az az igazi, ha a férfi írna rád, akinek esetleg tetszel. Ez így ilyen tizenéves tini kategória, hogy a neten lájkolgatjátok egymás dolgait és beleképzelgettek mindenfélét.
Én nem ítéllek el, hogy család mellett érdeklődsz más férfi iránt. Ez teljesen normális dolog, csak az álszentek cseszegetnek itt téged.
Tehát mivel a pasi fosik rád írni, vagy élőben megállni beszélgetni veled, így hagynám a lúzert a fenébe.
9/12 anonim válasza:
43 éves házas, kétgyerekes nő vagyok. Eskü nem értem a kérdést. Vannak ismerőseim a környezetemben akik köszönnek, akár ismerősök is vagyunk a fb-on. De ebből ekkora cirkuszt csinálni? 🙄🤡
10/12 anonim válasza:
De ha nem akarsz tőle semmit, miért érdekel ennyire ez a férfi? Hidd el, ha akarna valamit tőled komolyan, pont nem érdekelne, hogy családos vagy. Kérdés, hogy kellene e neked ilyen ember, illetve, hogy te is ilyenne akarsz e válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!