Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a ferjed fiatal szöke nök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a ferjed fiatal szöke nök kepeit kedvelnè a Facebookon (ismeretlenek) zavarna?

Figyelt kérdés
jan. 17. 13:02
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Engem igen. De ez én vagyok.
jan. 17. 13:13
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Kit nem zavarna!? Legfeljebb ha az a nő te vagy.
jan. 17. 13:21
 3/31 A kérdező kommentje:

Es mit kéne tenni?Megkerdeztem

Töle Miert kedvelte?azt mondta Mert tetszett Neki a kep regröl ismeri a nöt 15 eve latta egyszer

jan. 17. 13:29
 4/31 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy figyelj Józsi! Ne tetszikeld más nők fényképeit a Facebookon, mert nekem nagyon rosszul esik. Ennyi. Ha nem egy paraszt bumburnyák, akkor érteni fogja és nem csinál több ilyet. Ha viszont egyik fülén be, másikon ki, akkor nem szeret és nem tisztel téged, mivel nem érdekli az, hogy neked rossz az amit csinál. Ilyet esetben viszont búcsút kell inteni egymásnak.
jan. 17. 13:36
 5/31 A kérdező kommentje:
Mondtam mar Neki egyszer es most ujra eszrevettem.Most ezert váljak El Töle ?
jan. 17. 13:43
 6/31 anonim ***** válasza:

A peldad szerinte ez egyszer-ketszer tortent meg, a kerdes viszont ugy hangzik, mintha folyton ez lenne.

Nagy kulonbseg...

Csak a masodik esetben zavarna.

jan. 17. 13:52
 7/31 anonim ***** válasza:
92%
Igen, de nem ereznem jogosnak. En is nezegetek ferfiakat.
jan. 17. 13:53
 8/31 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell eldönteni. Itt nem azzal van a baj, hogy pontosan mit csinál, hanem azzal, hogy te szóltál neki, hogy neked ez rosszul esik, szomorú leszel tőle. Ő viszont ezzel nem foglalkozik, csinálja tovább. Vagyis nem érdekli, hogy te mit érzel. Lesznek itt még cifrább dolgok is. De nyilván neked kell ezt eldönteni, hogy vele maradsz vagy sem. De aztán nem csak tetszikek lesznek, hanem intim üzenetváltások is, aztán azon kapod magadat, hogy megcsalt. Nekem intő jel lenne ez.
jan. 17. 13:54
 9/31 A kérdező kommentje:
Akkor irom erthetöen : Tavaly lattam Hogy egy nöt likeolgat-mondtam Neki Hogy ezt ne csinald Mert zavar -es Most Megint likeolgat egy nöt Aki szöke es Megint Csak szép -aki Ronda azt persze Soha nem likeolja-Tehat màr szoltam Neki ezert nem Elsö alkalom
jan. 17. 14:03
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

A szőke lényegtelen info

És IGEN

jan. 17. 14:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!