Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal (20-25) srácok, van itt olyan aki nincs fent facebookon?
Figyelt kérdés
Megismertem valakit egy koncerten, csak a keresztnevét tudom. Kerestem az eseménynél, ismerősök ismerősei között, mindenhol de nem találom. Létezik, hogy nincs fent facebookon? Mármint ezt nem úgy értem, mintha ilyen világ nyolcadik csodája lenne, csak az ilyen fiatalabb korosztályban is előfordulhat ez?2016. jún. 11. 22:59
1/5 anonim válasza:
Persze, hogy elő fordulhat én is csak egy dolog miatt vagyok fent, ha azt meg tudnám oldani máshol, akkor nem lennék.
2/5 anonim válasza:
Persze. 20 éves vagyok és az ismeretségi köreimben többen is vannak, akik nincsenek fent.
4/5 anonim válasza:
Nekem 15 éve van facem, de kb. 15 éve nem emlékszek a jelszómra.
5/5 anonim válasza:
Persze ,hogy előfordulhat, olyanok is vannak akik egy idő után ráunnak és törlik a profiljukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!